Haberler

Bomba iddia! İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a otomobil hediye edecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç kıyısında kendisine ait bir müze yaptırmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Kulislerde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde kullandığı Mercedes marka aracı bu müzeye hediye edeceği konuşuluyor.

2023 seçimleri öncesinde siyaset dünyası hareketli günler yaşarken, liderler arasındaki tansiyon da zaman zaman yükseliyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen isimlerden biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan da zaman zaman birbirlerine yönelik sert söylemlerde bulunabiliyor.

MÜZE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Siyaset kulisleri yaşanan gelişmeleri anbean takip ederken gergin havayı değiştirecek türden bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğup büyüdüğü yer olan Kasımpaşa'da kendi adına bir müze yaptıracak. Haliç kıyısındaki bu müzede Erdoğan'ın belediye başkanlığından başbakanlığına, cumhurbaşkanlığı döneminden dünya liderlerinden gelen hediyelere kadar tüm süreçlere ait detaylar yer alacak.

Bomba iddia! İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a otomobil hediye edecek

İMAMOĞLU'NDAN İNCE HAREKET

Müzeyle ilgili çalışmalar sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kullandığı makam aracını yenilettiği öne sürüldü. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Hürrem Elmasçı, markasının Mercedes olduğu öğrenilen bu aracın İmamoğlu tarafından müzede sergilenmesi adına Erdoğan'a hediye edeceğini iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (7)

ender türk :

amaç ???

37
13
yanıtYanıtla
High Priv:

Boşver anlamazsın sudoku falan çöz ya da onu da boşver kahvehanede 101 oyna arkadaşlarınla.

yanıt10
yanıt12
ender türk :

hayatımda bir kaç defa kahveye gitmişliim vardır o yazdığın oyunların hiç birini bilmem

yanıt7
yanıt2
seyfullah aydın:

ben kürdan bile vermem hiç bir kimseye hiç bir şey vermeye mecbur değilim

13
23
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Sen ilk önce hedeflerini tuttur, %3 'te kaldın

28
7
yanıtYanıtla
Hsn:

imamoğlunda gizli bir erdoğan hayranlığı var ara sıra erdoğana böyle komplimanları oluyor

17
3
yanıtYanıtla
Ekrem Kocakurt:

Lafa bak babasının malını mi hediye edecek

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title