Haberler

Bolu Hastaneye Götürdüğü Babasıyla Birlikte Öldü

Güncelleme:

Bolu'da, hastaneye götürdüğü babasının kalp krizinden öldüğünü öğrenen kişi de kalp krizi geçirdi.

Bolu'da, hastaneye götürdüğü 71 yaşındaki babası Kadir Tekin'in kalp krizinden öldüğünü öğrenen 46 yaşındaki Abdullah Tekin de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Abdullah Tekin, doğum gününde defnedildi. Köroğlu Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknisyeni olarak çalışan kalp hastası Abdullah Tekin, dün gece kalp krizi geçiren babası Kadir Tekin'i ambulansla çalıştığı hastaneye götürdü. Kadir Tekin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanenin dışında babasından gelecek haberi bekleyen Abdullah Tekin, görevli doktorun babasının öldüğünü söylemesi üzerine fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Abdullah Tekin de, babasının ölümünden kısa bir süre sonra öldü.

Abdullah Tekin ve babası Kadir Tekin için Büyük Berk Köyü'nde oturdukları evin bahçesinde Cenaze Namazı kılındı. Cenaze Namazı'nın ardından baba ve oğlun cenazesi köy mezarlığında defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köroğlu Devlet Hastanesi Abdullah Tekin Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title