Haberler

Bodrum'da Su Ana İsale Hattı Patladı, Trafik Durma Noktasına Geldi

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen su ana isale hattının patlaması sonucu ana ve ara yollarda trafik durma noktasına geldi. Bitez'den Ortakent'e giden yol trafiğe kapandı ve Bodrum-Turgutreis güzergahında yoğunluk oluştu. Sürücülerin tepkisiyle 3 kilometrelik yol 3 saatte aşılamadı.

BODRUM'DA TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen su ana isale hattının patlamasının ardından ana ve ara yollarda trafik durma noktasına geldi. Çalışmalar nedeniyle Bitez'den Ortakent'e giden yol trafiğe kapandı. Bölgeden geçemeyen sürücüler, Bodrum- Turgutreis güzergahına yönelince karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle Ortakent Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasında araçlar kontak kapatma noktasına geldi.Öte yandan, Bitez Adliye Caddesi ve ara sokaklarda da trafik yoğunluğunu yaşandı. Ortakent istikametine gitmek isteyen bazı sürücüler, adliye ve mezarlık arasındaki yola yönelince o nokta da trafik sıkışıklıkları meydana geldi. Sürücüler 3 kilometrelik yolu 3 saatte aşamazken, duruma tepki gösterdi.

Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis Bodrum Bitez Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title