Haberler

BLUE ilk kez Türkiye'de Zorlu Center PSM sahnesinde

Güncelleme:

Blue, 30 Kasım Cumartesi akşamı, ilk kez Türkiye'de Zorlu Center PSM'de sahne almaya hazırlanıyor.

Daha olgun, daha zeki, daha güçlü... Bir araya gelmelerinin üzerinden tam on üç yıl geçmesine rağmen Blue hala formunda, hatta hiç olmadığı kadar iyi...

Şarkıcı ve söz yazarı Lee Ryan, Duncan James, Simon Webbe, Antony Costa'dan oluşan, 2000'li yılların başında çıkış yapan en iyi erkek pop gruplarından biri olan Blue, 30 Kasım Cumartesi akşamı, ilk kez Türkiye'de Zorlu Center PSM'de sahne almaya hazırlanıyor.

2000'li yılların başında, en sevilen erkek gruplarından biri olan Blue, geçen zaman içinde değerini koruyarak dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dünya genelinde 15 milyonu aşkın albüm satışına imza atan Blue, Sir Elton John, Stevie Wonder gibi müzik dünyasının ses getiren saygın isimleriyle birlikte canlı performanslar sergiledi. Grup, özellikle Elton John'un unutulmaz bestesi 'Sorry seems to be the hardest word'ü, sanatçı ile birlikte yeniden seslendirerek dikkatleri üzerine çekmişti.

'All Rise' albümüyle müzik dünyasındaki ilk çıkışını yapan grup, 2005 yılında solo albümleri ve farklı ilgi alanlarına yönelme kararı aldı. Fanlarının yoğun ilgisine karşılık Blue, 2009 yılında tekrar bir araya geldi ve "Without You", "I Can", "Hurt Lovers" gibi popüler şarkılarıyla sevenleriyle tekrar buluştu.

'Roulette' albüm turnesi kapsamında Zorlu Center PSM'de...

'Roulette' adlı son albümünü Universal Records etiketi ile satışa sunan ve ardından turneye çıkan grup, sözlerini Lucas Secon, Wayne Hector, Cutfather ve Jonas Jeberg 'in yazdığı "Black Box" isimli şarkıda son dönemin en popüler şarkıcılarından Bruno Mars ile düet yaptı. Ayrıca, albümün içinde Blue grubunun 2011 yılında Eurovision şarkı yarışmasında seslendirdiği, sözleri grup üyeleri Duncan James, Lee Ryan ve Ciaron Bell, Ben Collier, Ian Hope, Liam Keenan, StarSign'in ortaklaşa yazdığı "I Can" şarkısıda yer alıyor.

Tarih: 30 Kasım 2013 / Saat: 21.00

Mekan: Zorlu Center PSM / Ana Tiyatro

Bilet Fiyatları: 62 TL, 85 TL, 105 TL, 130 TL, 175 TL:

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Elton John Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title