Haberler

Black Mirror dizisi Çeşme'de gerçek oldu! Instagram profiline bakmadan içeriye almıyorlar

Güncelleme:

Sosyal medyanın geldiği noktayı trajikomik bir şekilde konu alan dünyaca ünlü Black Mirror dizisi hayal ürünü olmaktan çıktı. Karakterlerin sosyal medyadaki beğeni sayılarına göre mekanlara girip giremediğini anlatan dizi, Çeşme'deki bazı beach clublere ilham verdi.

Takvim gazetesinin haberine göre, Çeşme'deki en popüler birkaç beach, önce Instagram üzerinden gelen rezervasyon talebini değerlendiriyor.

BİR DİZİ İNCELEME

İşletmeciler; profilde paylaşılan karelere, fotoğrafların beğeni sayısına ve daha önce gidilen mekanlara bakarak rezervasyon talebine olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyor. Mekana kabul edilenlerin fotoğraflardaki tarzı yansıtmadığı ya da sahte paylaşımda bulunduğu ortaya çıkarsa kesinlikle içeriye alınmıyor.

Black Mirror dizisi Çeşme'de gerçek oldu!

BEĞENİ AL, HAYATTA KAL

İngiliz televizyon dizisi olan Black Mirror'ın 'Nosedive' isimli bölümünde Lacie isimli genç kadın, daha iyi bir hayatiçin çevresindeki insanlardan beğeni almaya çabalıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Black Mirror Instagram Çeşme Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title