Haberler

Bilge Nesil Ailesi İkinci Kahvaltısı

Bilgi evlerinde "Bilge Nesil" projesi kapsamında ilköğretim 4, 5 ve 6. Sınıflara yönelik kahvaltı organizasyonu düzenlenmişti.

İkinci kahvaltımıza 7 ve 8. sınıf öğrencileri velileriyle birlikte katıldı. 26 Kasım Cumartesi günü saat 09:00'da Belediye yemekhanesinde verilen kahvaltıya Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç, Bilgi Evi Öğretmenleri ile 209 öğrenci ve velisi katıldı. Merkezefendi Bilgi Evi üyelerinin hazırladıkları program kahvaltıya renk kattı. Aynı zamanda hediye çekilişi yapılarak, gelen davetlilerden 10 kişiye hediyeleri takdim edildi.

Bilginin, bir ülkenin yükselmesinde, gelişmesinde ve çağdaş medeniyetler seviyesine gelinmesinde en önemli etken olduğunu vurgulayan Murat Aydın, bilgi evlerinin öğrenciler ve velileri sayesinde var olduğunu ve bu kurumu ayakta tutacak en önemli unsurun öğrenciler olduğunu söyleyerek, kahvaltıya katılan tüm bilge nesil üye ve velilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title