Haberler

Bilal Karaman ve Hip-Hop'ta Yepyeni Örnekler Sunan Ağaçkakan Salon'da

Bilal Karaman cazla yoğurulmuş halk türkülerini Salon dinleyicisi ile buluşturuyor

25 Ocak Perşembe, 21.30

Türkiye'nin dünya caz sahnesine ihraç ettiği en yetenekli isimlerden Bilal Karaman, çocuk yaşta müziğe atılanlardan. Dünyanın önde gelen gitaristleriyle çalışma fırsatı bulan Karaman, Türkiye'de ve yurtdışında önemli müzisyenlerle birçok performans sergiledi, yirmiden fazla ülkede sahne aldı. 2009'da Nardis Caz Gitar yarışmasında birincilik kazandı. İlk solo albümü 'Bahane'yi 2011'de yayımlandı. 19. İstanbul Caz Festivali'nde dünyaca ünlü bas gitarist Marcus Miller ile gerçekleştirdiği performansla dikkat çekti. Türkiye'nin ilk çevrimiçi gitar akademisini kurdu. İkinci albümü 'Patika'nın ilk konserini Salon'da gerçekleştirdi. Karaman'ın cazla yoğurduğu halk türküleri çok beğenildi. Geçtiğimiz yıl Londra Caz Festivali kapsamında Barbican Centre'da sahne alan Karaman, Bilal Karaman's Manouche A La Turca projesiyle gitarda kendisine eşlik eden Mehmet Mutlu ve Özgün Bora, kontrbasta Baran Say'ın yanı sıra bu konser için klarnette Göksun Çavdar ve kemanda Muhammed Yıldırır ile İlker Görgülü'yle ve de tarda Nevcivan Özel ile bir araya geliyor. Gypsy swing, alaturka ve doğaçlamalardan oluşacak konserin biletleri ayakta 40 TL, öğrenci 30 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

Hip-hop'tan deneysel örneklerle Ağaçkakan sahnede

27 Ocak Cumartesi, 22.30

Deneysel hip-hop dünyasının üretken ismi Burkay Yalnız'ın solo projesi Ağaçkakan, dokuz yıl önce Eskişehir'de bağımsız müzik kolektifi M4NM'i kurdu. 2013 ve 2014'te yayımladığı albümlerden sonra Eylül 2017'de 'A Naşkvit' başlıklı bir uzunçalar daha yayımladı. Solo projelerinin yanında, roadside.picnic, Sahtekar, heranherşeyolabilir gibi gruplarda yer aldı, alıyor. Armonycoma or slt, Afgan, Emiladil, Oldeaf gibi isimlerin çeşitli şarkıların prodüktörlüğünü üstlendiği albümde Jakuzi'den Kutay Soyocak da bir şarkıda Ağaçkakan'a eşlik etti. 'A Naşkvit'in canlı performanslarına davulda Kaan Akay, bas gitar ve elektroniklerde Emil Adil eşlik ediyor. Gecenin açılışını Document1, kapanışı ise Golem yapacak. Konserin biletleri ayakta 35 TL, öğrenci 25 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

Biletler satışta

Konserlerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. (İKSV ana gişesi Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açıktır.) Öğrenci biletleri ana gişe İKSV'den temin edilebilir, etkinlik kapasitesi el verdiği sürece öğrenciler sınırsız sayıda indirimli bilet satın alabilirler.

Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Lale Kart sahipleri %25'e varan indirimlerden yararlanabilirler. Ayrıca Lale Kart'ın en genç kategorisi Mavi Lale Kart ile siz de İKSV'yi destekleyebilir, tüm Salon İKSV etkinliklerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Mavi Lale Kart yalnızca 50 TL. Ayrıntılı bilgi için: lalekart.org

Salon İKSV'de bu sezon da %100 Müzik konseptinde düzenlenecek konserler ve Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek Garanti Caz Yeşili konserleri de izleyicilerle buluşacak.

MasterCard da Paha Biçilemez İstanbul programı kapsamında Salon etkinliklerine katkıda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilal Karaman İstanbul Türkiye Biletix Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title