Haberler

Şırnak'ta Karakola Havanlı Saldırı: 1 Şehit

Güncelleme:

PKK, dün gece Beytüşşebap'ta yaptığı hain saldırıda 4 askeri yaralamıştı. Bu sabah havanla karakola saldıran hainler 1 askeri şehit etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu. İlçede çatışmalar sürüyor. Hainler, dün gece ilçede yine askeri hedef almış ve 4 askerimizi yaralamıştı.

2. SALDIRI YAPILDI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, dün saat 22.50 sıralarında İlçe Jandarma Komando Komutanlığı, Ayvalık Jandarma Tabur Komutanlığı ve Taşarası Jandarma Karakolu'na düzenlenen ve 4 askerin yaralandığı saldırının ardından bugün sabah saatlerinde de ilçe merkezinde bulunan Jandarma Komutanlığı'na havanlı saldırı yapıldı.

1 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar Saimbeyli şehit oldu. Saldırının ardından teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

OPERASYON BAŞLADI

Teröristlerin geçiş güzergahlarının bombalandığı operasyona havadan helikopterler de destek verirken, ilçenin birçok yerinden dumanlar yükseliyor. Öte yandan, şehidin Adanalı olduğu öğrenildi.

BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar'ın acı haberiyle, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Saimbeyli'nin İslam Mahallesi'nde oturan şehidin babası Bayram ile annesi Kadem Çakar'a acı haberi sabah saatlerinde askeri yetkililer verdi. Oğullarının şehit olduğu haberle yıkılan ailesi ve yakınlarını askeri yetkililer teselli etmeye çalışırken, fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti.

"GEREKİRSE BİR ALİ DAHA YETİŞTİRİRİM"

Enver, Enes ve Elife Feyza adında 3 kardeşi bulunan Uzman Çavuş Ali Çakar'ın şehit olduğunu öğrenen yakınları ve komşuları da eve akın edip dev Türk bayrağı astı.

Metanetini korumaya çalışan baba Bayram Çakar, "Bir Ali'm gitti, gerekirse bir Ali daha yetiştiririm" dedi. Oğluyla en son bayramın ilk günü konuştuğunu belirten baba Çakar, "Dün sabah aradı, bayramlaştık. 'Baba biraz uyuyup nöbete gideceğim' dedi. Ben de 'Oğlum kendinize dikkat edin, Allah'a emanet olun' dedikten sonra telefonu kapattı. Daha önce bana 'Baba benim adıma kurban al, kes ve dağıt' demişti. Kurbanını kestik ama dağıtmak nasip olmadı" diye konuştu.

"GÜNEŞİN ALTINDA TERÖRİST PEŞİNDEYİZ"

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar'ın Facebook'taki bir paylaşımı ise dikkat çekti. Çakar, "Hava sıcak diye söylenip durmayın. 40 derece güneşin altında arazide terörist peşindeki asker ne yapsın?" paylaşımı ile sıcak havalardan dert yananlara sitem etmiş.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beytüşşebap Saimbeyli Ali Çakar Şırnak Güncel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

title