Haberler

Beyoğlu'nda korkutan yangın! 11 kişi tahliye edildi

Güncelleme:

Beyoğlu'ndaki 5 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Bitişik binalara da sıçrayan yangın sırasında itfaiye ekipleri 2'si çocuk 11 kişiyi tahliye etti. Çevrede büyük paniğe neden olan yangın, yoğun çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangını Türkiye'yi derinden etkilerken, bu kez Beyoğlu'nda korkutan bir yangın meydana geldi. 5 katlı apartmanın 2'nci katında çıkan yangın, bitişikteki binalara da sıçradı.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Bülbül Mahallesi Büyükkırlangıç Sokak'ta bulunan apartmanda çıkan ve bitişik binalara da sıçrayan yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Beyoğlu'nda korkutan yangın! Bitişik iki binadan alevler yükseldi

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Binalarda bulunan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edilerek kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Beyoğlu'nda korkutan yangın! Bitişik iki binadan alevler yükseldi

YANGINDAN ETKİLENENLERE AMBULANSTA MÜDAHALE

Kurtarılan ve hafif şekilde dumandan etkilenen apartman sakinlerine ambulansta müdahale edildi. İtfaiye ekipleri, hasara neden olan yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title