Haberler

Beylikdüzü'nde Ordululardan Muhteşem Gece

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi'nin Yöresel Geceler programı bu kez Orduluları buluşturdu.

Beylikdüzü Belediyesi dernekleri hemşerileriyle buluşturmaya devam ediyor. Etkinlik alanındaki Yöresel gecelerin 3'üncüsünde bu kez Ordulular bir araya geldi. Orduluların muhteşem gecesine TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, Efrahim Yeşil, Zeki Çanakçı, Tahir Sert ve Ali Gençbay, belediye meclis üyeleri, Kavaklı eski Belediye Başkanı Orhan Tıraşoğlu, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı. Ordulular Platform Başkanı Tuncay Kiraz, yaptığı konuşmada, geceye katılan Ordulu hemşehrilerine ve konseri izleyenlere teşekkür etti.Buluşmaya vesile olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkür eden Kiraz, Başkan Uzun'un plaketini de vekaleten Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'e takdim etti. Kanal 52'nin de canlı yayın ile izleyicilere ulaştırdığı gecede, sanatçılar Seyhan Çek ve Aydın Beyoğlu ile eğlenen Ordulular, çektikleri halaylarla da adeta coştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Tülay Kaynarca Mustafa Şentop Efrahim Yeşil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title