Haberler

Beykoz'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Güncelleme:

Beykoz'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde anma programı düzenlendi. Programda, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.

Beykoz'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı

İSTANBUL - Beykoz'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde anma programı düzenlendi. Programda, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin 7. yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Beykoz Belediyesi hain darbe girişimin yıl dönümünde darbe gecesi yaşananları ve demokrasi şehitlerini hatırlamak amacıyla düzenlenen programla bir kez daha milletin sarsılmaz iradesi gözler önüne serildi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı'na Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe protokolü, emniyet mensupları, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan program İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından Mehteran takımı marşlar okudu. Hafız İshak Danış'ın Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu. Sinevizyon gösteriminin yapıldığı programda, Ozan Manas vatandaşlara türkü dinletisi sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcıların duygulandığı görüldü. Öte yandan Yazar ve TV sunucusu Bekir Develi, 15 Temmuz'a dair duygu, düşünce ve gözlemlerini aktardı.

"251 şehidimize ne kadar dua etsek azdır"

Programda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, "Bu ülkeyi bölmek istediler. 15 Temmuz gecesi bunun önemli bir adımını atmaya çalıştılar. Bu ülkeyi parçalayarak iç savaşla bölmek istediler. Ne kadar gençlerimize bu millete teşekkür etsek azdır. 251 şehidimize ne kadar ne kadar dua etsek azdır. Onlar sayesinde bu ülke bölünmekten parçalanmaktan ve iç savaştan kurtulmuştur. Bugün Türkiyemiz sadece 85 milyon vatandaşın değil dünyadaki tüm mazlum hakların umudu olmuştur.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Demokrasi 15 Temmuz Beykoz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title