Haberler

Beşiktaş'ta yangın sonrası elektrik kesintisi gideriliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Yangının çıktığı gece kulübünün bulunduğu apartmana elektrik verilmesi için çalışmalar başlatıldı. BEDAŞ ekipleri, ana hat üzerinden geçici elektrik sağlamak için çalışıyor. Binaya yarın itibarıyla su ve doğal gaz da verilecek.

Beşiktaş'ta tadilat sırasında 29 kişinin öldüğü yangının çıktığı gece kulübünün bulunduğu apartmana kesilen elektriğin yeniden verilmesi için çalışma yapılıyor.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi'ndeki gece kulübünün olduğu 16 katlı binada yanan kofra nedeniyle yaşanan elektrik sorunları giderilmeye çalışılıyor.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ekipleri, binaya ana hat üzerinden geçici elektrik verilmesi için çalışma başlattı.

Yerden geçen ana elektrik hattını ortaya çıkarmak için bir iş makinesi kullanıldı. Çalışmalar kapsamında, ana hattan çekilen kablolarla yeni takılan kofraya elektrik verildi.

Oturanların tahliye edildiği binaya yarın itibarıyla su ve doğal gaz da verilmesi planlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş Olay Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title