Haberler

Gece kulübü çıkışında kavgaya karıştı; iki kişiyi otomobille ezdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta gece kulübü çıkışında iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken yumruk yediği iddia edilen Ö.Ş, olayın siniriyle aracına binerek tartıştığı kişilere çarptı; bir kişi ölürken bir kişi yaralandı.

Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi'nde bulunan bir gece kulübünün çıkışında meydana gelen olayda iddiaya göre 23 yaşındaki Ö.Ş., gece kulübünde eğlenip alkol aldıktan sonra dışarı çıktı. Mekan dışında tartışan iki grubu görüp ayırmaya çalışan Ö.Ş., arbede sırasında yumruk yedi.

YUMRUK ATANLARIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Duruma sinirlenerek otomobiline binen Ö.Ş., kendisine yumruk atan kişilerin üzerine aracını sürerek çarptı; Ali Sedat Özkon ve R.Ö. yaralandı. Hastaneye kaldırılan Sedat Özkon hayatını kayberken, hafif yaralanan sürücü Ö.Ş. de tedbir amaçlı muayenesinin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yapılan işlemlerin ardından Ö.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇARPTIĞINI HATIRLAMIYOR

Gözaltına alındıktan sonra ilk ifadesinde Ö.Ş.'nin, "Gece kulübünde alkol alarak eğlendiklerini, mekan çıkışı kavga eden iki gruba denk geldiklerini ve kavga edenlerden birinin kendisine küfrederek yumruk attığını; daha sonra araca bindiğini ve birilerine çarptığını hatırlamadığını" söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title