Haberler

Bekir Kendir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DSP NEVŞEHİR belediye başkan adayı Bekir Kendir oldu.

31 Mart seçimlerinde DSP NEVŞEHİR belediye başkan adayı Bekir Kendir oldu. DSP adayı Bekir Kendir, NEVŞEHİR belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? NEVŞEHİR belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan DSP NEVŞEHİR belediye başkan adayı Bekir Kendir ile ilgili seçim sonuçları ve NEVŞEHİR belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. DSP NEVŞEHİR belediye başkan adayı Bekir Kendir oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte NEVŞEHİR belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. NEVŞEHİR aday yarışı ve NEVŞEHİR seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

NEVŞEHİR Seçim Bilgileri

  • NEVŞEHİR belediyesi için toplam sandık sayısının 217 olduğu belirlendi.
  • NEVŞEHİR belediyesi için açılan sandık sayısının ise 217 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • NEVŞEHİR belediyesi için katılım oranının ise % 84,62 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • NEVŞEHİR toplam seçmen sayısının ise 70.906 olduğu belirlendi.
  • NEVŞEHİR belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 60.003 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

DSP NEVŞEHİR Belediye Başkan Adayı Bekir Kendir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DSP NEVŞEHİR belediye başkan adayı olarak gösterilen Bekir Kendir, NEVŞEHİR yarışında % 0,19 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Bekir Kendir toplamda 112 adet oy sayısına ulaştı.

Bekir Kendir Kimdir?

Bekir Kendir seçim sonuçları

Bekir Kendir, 1992 doğumlu esnaflık yapan Nevşehirin bir gencidir.
Bekir Kendir, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde DSP Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı oldu.

DSP NEVŞEHİR belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bekir Kendir Nevşehir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title