Haberler

Bazı Viyadükler Depreme Karşı Güçlendiriliyor

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Bazı Otoyollarda Bakım Çalışmaları Başlattı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve bazı otoyollarda bakım çalışmaları başlattı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışması yapılan köprü ve yollar şöyle:

* Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması yapılıyor. 20 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 24.00 de başlayan çalışmalar her aşamasında iki şerit trafiğe kapatılarak 4 aşamada 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 06.00'da tamamlanacak.

* Havaalanı Yolu Mahmutbey Batı Köprülü Kavşağı-Çobançeşme Köprülü Kavşağı arasındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle; çalışma yapılan kesimlerde trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

* Ortaköy viyadüklerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her gün 23.00-06.00 saatleri arasında yapılacak çalışmalar esnasında , çalışma şartlarına bağlı olarak 1 şerit diğer yöne yönlendirilecek, trafik her durumda 2 geliş 2 gidiş olarak akacak. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekiyor.

* Ortaköy V411 Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 22.00-07.00 saatleri arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölşümünden iki yönlü olarak sağlanmıyor. Otoyolu Mecidiyeköy Viyadüğündeki depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekiyor.

* TEM Otoyolu Kavacık bağlantı yolunun 0-1.km.leri arası Rüzgarlıbahçe Kavşağı Meydan Düzenlemesi Alt Geçit Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Kavacık istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Beykoz istikametinde gidiş-geliş olarak sağlanıyor. (ANKA)

(NK/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title