Haberler

Bayburt'ta Donma Tehlikesi Geçiren 5 Kişi Kurtarıldı

Bayburt'ta, Fırtına Nedeniyle Araçlarıyla Yolda Mahsur Kalan ve Donma Tehlikesi Geçiren 5 Kişi Jandarma ve İl Özel İdaresi Görevlilerince Kurtarıldı.

BAYBURT'ta, fırtına nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren 5 kişi jandarma ve İl Özel İdaresi görevlilerince kurtarıldı.

Olay Cumartesi gecesi yaşandı. Erzincan'dan Bayburt'un Demirözü ilçesine gitmek üzere yola çıkan Gürbüz Tuzcuoğlu yönetimindeki 24 DN 253 plakalı otomobil, Bayburt'un Saruhan Köyü yakınlarında fırtına nedeniyle savrulan karın yolu kapatması üzerine mahsur kaldı. Bir süre kendi imkanları ile yolu açıp gitmeye çalışan Gürbüz Tuzcuoğlu ile araçta bulunan annesi Gülbahar, amcası İrfan Tuzcuoğlu ile eniştesi Cafer Arslan ve halası Sevim Arslan, aracın da arıza yapması üzerine donma tehlikesi ile karşı karşıya kalınca telefonla Bayburt İl Özel İdaresi ve Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine Jandarma ve Özel İdare ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlattı. Otlukbeli Jandarma Birliği ekipleri gece araçta mahsur kalanlara ulaştı. Aile, getirildikleri ilçe Jandarma Komutanlığı'nda bir süre dinlendikten sonra Erzincan'daki yakınlarınca karakoldan alınarak eve götürüldü. 5 kişi, sabah saatlerinde de, Bayburt İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı yolu açması sonrasında ulaştıkları arıza yapan aracın onarılması üzerine Demirözü'ne hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title