Haberler

Muhalefet liderleri için "Kafalarını keseriz" diyen şahıs gözaltında!

Güncelleme:

Batman'daki bir sokak röportajında Kılıçdaroğlu ve Akşener'e yönelik "Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz" şeklinde tehdit içerikli ifadeler kullanan kişi gözaltına alındı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte seçimlere ilişkin yapılan sokak röportajında, bazı muhalefet partilerine yönelik tehdit içerikli ifadeler kullanan şüpheli İ.C.K. hakkında soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli İ.C.K, soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı da yaptığı yazılı açıklamada, İ.C.K'nin partileriyle bir ilişkisinin olmadığını duyurdu.

"KİRLİ VE UCUZ BİR ALGI OPERASYONUDUR"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "29 Mart tarihinde Batman'da çekildiği iddia edilen bir sokak röportajında sarf edilen sözleri hiçbir şekilde kabul edilemez buluyoruz. Videonun sosyal medyada yayılmasından sonra şahsı partimizle ilişkilendirmek, kirli ve ucuz bir algı operasyonudur."

ŞAHIS NE DEMİŞTİ?

Sokak röportajında cihada hazır olduklarını ifade eden şahıs, ''Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir. Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz." demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATINDAN TEPKİ GELDİ

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ise "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız" karşılığını vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (13)

Synan Glc:

Bu şahısın HDP li olduğunu da paylaşsanıza müslüman görünümlü düzenbazlar bunlar. Siz de burda bu adam üzerinden müslümanlara söversiniz ancak. Her türlü kandirilmaya müsaitsiniz çünkü.

87
252
yanıtYanıtla
Google Hesap:

İfade özgürlüğü diyorlardı ...

62
247
yanıtYanıtla
Erhan Aydin:

İfade özgürlüğü "şunu keserim bunu doğrarım" demek değildir. Saçma sapan konuşmayın!

yanıt21
yanıt1
sade vatandaş:

vatandaş gaza gelip kullandığı kelimeleri sinirle bilinçsizce söylemişse hata olduğunu anlayıp gerçekten özür diliyorsa özürü kabul edilmelidir kin nefretin kimseye yerarı yok

32
169
yanıtYanıtla
Erhan Aydin:

Kin ve nefret hangisi? Asarım keserim diyen mi yoksa ona haklı tepki koyan mı? Ne diyorsunuz yau?

yanıt14
yanıt2
Velhasili Kelam:

Her şey yaz boz tahtası. Bu adamı istedikleri kılıfa sokabilirler.

93
19
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Hadi bakalım sözde cihadçı ver ifadeni adalet inşallah gereğini yapacaktır

101
9
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Eee özür videosunda dediği ben hdplyim aslında, bana para kazanırsın diyenler kimmiş? onlara işlem yapılmayacak mı?

31
69
yanıtYanıtla
Turgay Soyler:

adamda eylem yok hani nerde kaldı fikir özgürlüğü

10
49
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

Adam hdp li ciktiya la. Twitter i bile var dersin kalas amma ne cevherler var.

3
33
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title