Haberler

Batı Şeria Takımı, 15 Yıl Sonra Gazze'de

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ehli el-Halil takımı ile Gazze'de rakibi İttihad Şucaiyye futbolcularının selamlaşması- Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Amsi ile röportaj- Filistin Halk Oyunları yapan grubun gösterisi- Futbol takımlarının akşam yemeği- Ödül töreni Filistin'de Batı Şeria'nın Ehli el-Halil takımı, İsrail ablukası altındaki Gazze'de rakibi İttihad Şucaiyye'yle karşılaşacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ehli el-Halil takımı ile Gazze'de rakibi İttihad Şucaiyye futbolcularının selamlaşması- Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Amsi ile röportaj- Filistin Halk Oyunları yapan grubun gösterisi- Futbol takımlarının akşam yemeği- Ödül töreni Filistin'de Batı Şeria'nın Ehli el-Halil takımı, İsrail ablukası altındaki Gazze'de rakibi İttihad Şucaiyye'yle karşılaşacak. Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Amsi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Batı Şeria'nın lig şampiyonu Ehli el-Halil, Filistin Şampiyonluk Kupası için Gazze liginin birincisi İttihad Şucaiyye'yle karşılaşmak üzere Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan geçerek Gazze'ye girdi" dedi. Takımın İtalyan Teknik Direktörü Stefano Cusin ve 21 oyuncusu ile teknik, idari ve basın ekibinin bulunduğu 30 kişinin Gazze'ye gittiğini ifade eden Amsi, İsrail yönetiminin, Filistin kupası karşılaşmaları için iki takıma, Batı Şeria ve Gazze'ye geçişlerde gerekli izni verdiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

batı şeria şucaiyye Filistin gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title