Haberler

Başkan Uzun Müftü Küçük'ü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Yusuf Uzun, Camiiler ve Din Adamları Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Camiiler ve Din Adamları Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiiler ve Din Adamları Haftası'nda Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük'e, beraberindeki heyet ile birlikte ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, müftülük personelini de çalışmalarından dolayı tebrik etti. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımıcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ercan Ay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Abuş'un da katıldığı ziyarette, Müftü Süleyman Küçük Beylikdüzü'nde Ramazan boyunca verilen iftar yemeklerinin insanları birbirleri ile kaynaştırdığını dile getirdi.

PAZAR GÜNLERİ MANALI SOHBET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, özellikle Fatih Sultan Mehmet Camii'nde gerçekleştirilen Pazar sohbetlerinin vatandaşlar için çok yararlı olduğunu ve bu sohbetlerin birçok yere yayılması gerektiğini dile getirdi. Başkan Uzun, Müftü Süleyman Küçük'ü Beylikdüzü'ndeki başarılı çalışmalarından dolayı da kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Küçük Yusuf Uzun Beylikdüzü Müftü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title