Haberler

Başkan Omuzlarda

Güncelleme:

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar sonrası Tevfikiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde vatandaşla sohbet etme imkânı bulan Başkan Ergün, Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar tarafından omuzlara alındı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği ardından Tevfikiye Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Ergün'ün Tevfikiye Mahallesi ziyaretine MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, İshakçelebi Belde Belediye Başkanı Hakan Ulak, MHP İl ve İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Ergün, mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. Burada tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Meydanda vatandaşla bir araya gelen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Başkan mahalleliyle halay çekti

Çoğunlukla göçmen soydaşlarımızın yaşadığı mahallede Başkan Ergün'e mahalle sakinleri tarafından göçmen müzikleri çalındı. Hareketli belken ezgileri eşliğinde çekilen halaya Başkan Ergün de katıldı. Neşe içerisinde çekilen halayın ardından Başkan Ergün, 'Büyük Başkan' sloganları eşliğinde mahalleli tarafından omuzlara alındı. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Tevfikiye Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Ergün, "Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle Cuma ziyaretlerimize, iftar sonrası mahalle ziyaretlerimizi de ekledik. Bu sayede vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sorunlarını dinliyoruz. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Tevfikiye Mahallesi sakinlerine teşekkürü borç biliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün İshakçelebi Akçay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title