Haberler

Başkan Kale, 8 Mart'ı Emekçi Kadınlarla Kutladı.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçede bulunan incir İşletmelerini ziyaret ederek, burada çalışan bayanlara birer adet çiçek takdim etti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçede bulunan incir İşletmelerini ziyaret ederek, burada çalışan bayanlara birer adet çiçek takdim etti.

İncir işletme tesislerinin yanı sıra ilçe merkezinde iş yeri sahibi bayanlar ile belediyenin bayan personellerine de çiçek takdim eden Başkan Kale; "Kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Onların emekleri, özverili çalışmaları, hayatımıza kattıkları renk ile bizim vazgeçilmezimizdir. Kadınlar baş tacıdır" dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadınlara yönelik son zamanlarda meydana gelen şiddet olaylarına dikkat çeken Başkan Kale; "Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rol üstlenmektedir. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hayatlarına son verilen kadınların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son zamanlar da kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için herkes üzerine düşeni yerine getirmesi gerekmektedir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

İncir işletme tesislerinde bayanlarla bir araya gelen ve kendilerine çiçek takdim eden Başkan Kale'ye bayanlar yoğun ilgi göstererek teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürşat Kale İncirliova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title