Haberler

Eyüp Belediye Başkanı Kavuncu'ya Veda Yemeği

Güncelleme:

Yerel seçimlerde aday olmayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki sivil toplum kuruluşları ve derneklerle veda yemeğinde buluştu.

Yerel seçimlerde aday olmayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki sivil toplum kuruluşları ve derneklerle veda yemeğinde buluştu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki sivil toplum kuruluşları, derneklerin temsilcileri, üyeleri ve kanaat önderleri ile veda yemeğinde buluştu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'ya veda yemeğine, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın da katıldı.

Başkan İsmail Kavuncu, "Eyüplülerin gösterdiği teveccüh görevimizi yerine getirdiğimizi gösteriyor. Her noktada destek olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Dostluğunuzu, sevginizi hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.

Son 10 yılın belki de en önemli seçimine sayılı günler kaldığını belirten Remzi Aydın ise, "Eyüp İstanbul'umuzun manevi başkenti. İstanbul medeniyetimizin başkenti ise, Eyüp de bu başkentin kalbidir. Sayın başbakanımızın verdiği onurlu ve zor görevi başarmak adına inançlıyız, kararlıyız ve azimliyiz. Eyüplülerle yaklaşık iki aydır her ortamda bir araya geldik, buluştuk. Değerlendirmelerimiz gösteriyor ki, inşallah 30 Mart yeni bir zafer olacaktır. Sayın başkanıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisiyle çalışma fırsatım oldu. Kendisinin nasıl bir Eyüp aşığı ve hizmet sevdalısı olduğunu biliyorum. Başkanımın inşallah şeref verdiği bayrağı devralacağız. Yüreğimizi, vicdanımızı ve bedenimizi Eyüp'e hizmet yolunda harcayacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kavuncu Remzi Aydın İstanbul Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title