Haberler

Başkan Gebeş Anneleri Unutmadı

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş anneler gününde anneleri unutmadı.

Anneler Gününe özel bir programla başlayan Başkan Gebeş, Çaydeğirmeni mesire alanında aileleriyle piknik yapan anneleri ziyaret edip tüm anne ve anne adaylarına karanfil takdim etti. Ailelerle sohbet ederek, çocuklarla birebir ilgilenip fotoğraf çektiren Başkan Gebeş;

"Böylesi anlamlı bir günde annelerimizi ve anne adaylarımızı yalnız bırakmamamız gerektiğini düşünüyorum. Anneler gününün Pazar gününe denk gelmesiyle birlikte belediyemizce yapılan Çaydeğirmeni Mesire Alanında ilimizin her bir köşesinden gelen ailelere ulaşarak tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlama imkanı bulduk. Annelerimizi birgün değil hergün hatırlamamız gerektiği düşüncesiyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Mesire alanındaki ziyaretinin ardından Yenimahalle Demircioğlu Caddesi sakinlerinden Nazire Anne'yi evinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş, "Nazire Annemizin sağlık sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Dışarı çıkamadığını bildiğimiz için Anneler Günü vesilesiyle onu evinde ziyaret etmek istedik. Bizleri burada kapıda karşılayan ve Nazire Annemizle ilgilenen komşularına teşekkür ediyorum. Nazire Annemizin ve buradaki tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Satılmış Gebeş Anneler Günü Çaydeğirmeni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title