Haberler

Başkan Akdoğan ve Milletvekili Selamoğlu’ndan Başsağlığı Mesajı

Güncelleme:

Şehit Olan Uzman Çavuş Kenan Erdem'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ve AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu Üzüntülerini Dile Getirdiler.

Mardin'in dargeçit ilçesinde uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu şehit olan uzman çavuş kenan erdem'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan niğde belediye başkanı faruk akdoğan ve ak parti niğde milletvekili muharrem selamoğlu üzüntülerini dile getirdiler.

Şehit uzman çavuş Kenan Erdem'e Allah'tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yapılan bir saldırı sonucu Ovacık kasabasına kayıtlı, ilimiz Selçuk mahallesinde ikamet eden uzman çavuşumuz Kenan Erdem'in şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ben tüm Niğdeli hemşerilerimize, Türk milletine başsağlığı diliyorum.

Ailesine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Yakınlarına Allah sabır versin. Terör örgütü son çırpınışlarını yaşıyor. İnşallah PKK terör örgütü de, yaptığı eylemlerde ortadan kalkar, bu acılar son bulur. Cenab-ı Allah'tan niyazımız budur. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Üzüntülerini dile getiren AK Parti Milletvekili Muharrem Selamoğlu; "TBMM Genel kurulunda ki bütçe görüşmelerimiz esnasında üzücü haberi öğrendim. Terör örgütü ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozamayacak. Buna hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız. Kalleşçe saldırı sonucu şehit olan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin, hemşerilerimizin, ailesinin başı sağ olsun. Şehidimizin mekanı cennet olsun.

Terör örgütüne hükümet olarak hiçbir zaman prim vermedik, vermeyeceğiz de. Teröristlerle, terörle mücadeleye hükümet olarak sonuna kadar kararlıyız. İnşallah en yakın zaman içerisinde de bu kardeşimizi şehit eden teröristlerde yakalanır, adalete teslim edilir. Başbakan yardımcılarımızı ve bakanlarımızda ailesine taziyelerini bildirdiler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

title