Haberler

Başbakan Davutoğlu'nun Doktoru Aday Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü ve Başbakan Davutoğlu'nun doktoru Prof. Dr. Celil Göçer, memleketi Tokat'ta AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, memleketi Tokat'ta düzenlenen programda AK Parti'den milletvekili aday adaylığını duyurdu.

"ÇITAYI YÜKSELTTİK 5 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ"

Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Prof. Dr. Celil Göçer, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen program sonrasında il merkezinde partililerle bir araya geldi. Programın yapıldığı salon girişinde coşku ile karşılanan Göçer, bir önceki dönemde 4. sıradan milletvekili adayı olarak yoğun bir şekilde çalıştığını anımsattı. Tokat'ta çıtayı yükselttiklerini ve 5 milletvekili istediklerini ifade eden Göçer, "Çünkü iki günü denk olan aldanmıştır. Bu seçimde önceki seçimlere göre daha iyi sonuç almamız lazım. Çok daha fazla çalışmamız lazım. Ona göre de 5 milletvekili çıkartmayı hak etmemiz lazım" dedi.

"KARİYER BEKLENTİM YOK"

Göçer, şahsı bir kariyer beklentisi olmadığını ifade ederek, " Tokat'ın sorunlarını çözmek için çalışkan, azimli bir kadro var. Bir yerde hizmet var ise yatırım gitmiş ise uyum var. Orada bir uyum var ise hizmet, yatırım gitmiş. Dolayısı ile sizler teveccüh gösterip temayül ve sonrasında milletvekili olma onuru verirseniz sizlere vaadim istişare ile teşkilatlarımızla belediye başkanlarımızla birlikte çalışacağım" diye konuştu.

PROGRAMA ÇOK SAYIDA AK PARTİ'Lİ KATILDI

Programa Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Muhsin Kurulay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Celil Göçer Ak Parti Tokat Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HasoMobil-IOS:

Git mesleginle ilgilenme hirsizlarla vatan bölücülerinle idin olur senin gibiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title