Haberler

Barış Manço 15. Ölüm Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılacak

Barış Manço, ölümünün 15. yılında Kadıköy Belediyesi'nce düzenlenen etkinliklerle anılacak.

Barış Manço, ölümünün 15. yılında Kadıköy Belediyesi'nce düzenlenen etkinliklerle anılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; etkinlikler kapsamında, Manço'nun evi hayatını kaybettiği 31 Ocak gece yarısına kadar ziyarete açık tutulacak.

Açıklamada, 1 Şubat Cumartesi gecesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek anma gecesine ise Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Barış Manço'nun ailesinin de katılacağı belirtildi.

Manço'nun eşi Lale Manço ile çocukları Doğukan ve Batıkan Manço'nun seyirciyle söyleşisi ile başlayacak etkinlikte Başkan Öztürk de bir konuşma yapacak. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Korosu'nun sahne alarak  Manço'nun en çok sevilen şarkılarından "Arkadaşım Eşşek" şarkısını seslendireceği gece, 24 Ayar Müzik Grubu'nun  Manço'nun şarkılarından oluşan konseri ile devam edecek.

Gecenin sürprizi ise heykeltıraş Murat Daşkın'ın silikon kullanarak yaptığı Barış Manço heykeli olacak. Gerçek boyutlarda yapılan bu heykel ilk kez bu etkinlikte seyirci karşısına çıkacak. Etkinlik boyunca sahnede olacak Barış Manço heykeli daha sonra Barış Manço Evi'ne götürülecek.

Barış Manço'yu anma etkinlikleri 2 Şubat Pazar günü ise kabir ziyaretiyle devam edecek. Barış Manço adlı şehir hatları vapuru saat 10.30'da Kadıköy'deki Beşiktaş İskelesi'nden hareket ederek, saat 11.00'de Kabataş İskelesi'ne uğrayacak ve 11.30'da Kanlıca İskelesi'ne yanaşacak. Manço'yu Kanlıca'daki mezarı başında anacak olan ailesi ve sevenleri 13.00'de aynı vapurla dönecek. Dileyen herkes bu yolculuğa katılabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kadıköy Belediyesi Selami Öztürk Batıkan Manço Barış Manço Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title