Haberler

#banabak Gençlik Hareketi, üniversitelilerle buluşuyor

Güncelleme:

P&G Türkiye'nin kişisel bakım markalarıyla birlikte hayata geçirdiği #banabak Gençlik Hareketi, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerini geziyor.


#banabak tırı ile gerçekleştirilecek bu ziyaretlerde üniversiteliler en #banabak halleri için ilham alacaklar.

P&G Türkiye'nin Pantene, Head&Shoulders, Gillette, İpana, Oral-B, Orkid, Max Factor gibi kişisel bakım markaları ile birlikte başlattığı yeni nesil gençlik hareketi #banabak, özel tırı ile Türkiye'nin önde gelen üniversitelerini ziyaret ediyor. Gençlere etkileyici olmak için ekstra çaba harcamalarına gerek olmadığını, özgüvenin tüm kapıları açabileceğini hatırlatan #banabak hareketinin üniversite ziyaretleri 4 Nisan Pazartesi günü Boğaziçi ve Bahçeşehir üniversiteleri ile başlıyor.

450 binden fazla gence ulaşılacak

#banabak tırı Boğaziçi Üniversitesi (Kuzey - Güney Kampüsü) ve Bahçeşehir Üniversitesi'nden (Beşiktaş Kampüsü) sonra; 5 Nisan Salı günü Sabancı Üniversitesi'nde (Tuzla Kampüsü) , 6 Nisan Çarşamba günü İstanbul Teknik Üniversitesi (Maslak Kampüsü) ve Marmara Üniversitesi (Göztepe Kampüsü), 7 Nisan Perşembe günü de Koç Üniversitesi'nde (Rumelihisarı Kampüsü) olacak.

Nisan ve Mayıs ayları boyunca Anadolu'nun farklı üniversitelerinde devam edecek bu ziyaretler ile 450 binden fazla gence ulaşılması hedefleniyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Gillette Türkiye İpana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title