Haberler

Bakan Nebati ile yolcular arasında "rötar" tartışması: Seçimi AK Parti kazandı, hazmedin kardeşim

Güncelleme:

THY uçağında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yolcular arasında "Rötar" tartışması yaşandı. Uçağın Bakan Nebati nedeniyle rötar yaptığını düşünen yolcular duruma tepki gösterirken, Nebati "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" karşılığını verdi.

Türk Hava Yolları'nın Ankara İstanbul uçuşunda hava şartları nedeniyle rötar yaşandığı duyuruldu. Ancak uçakta bekleyen bazı yolcular, rötarın sebebinin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olduğunu düşünerek tepki gösterdi.

"HAK HUKU ADALET" SLOGANLARI ATTILAR

Yolcuların Nebati'ye yönelik tepkileri, uçakta gerginliği artırdı. Bazı yolcuların "Hak hukuk adalet" sloganları attığı görüldü.

BAKAN NEBATİ: SEÇİMİ AK PARTİ KAZANDI, HAZMEDİN

Bu tepkiler karşısında Bakan Nebati, yolculara dönerek, "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" şeklinde bir cevap verdi. Olay anı uçaktaki diğer yolcular tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayıldı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati AK Parti Maliye Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

gökhan akgül:

ne alaka adamlar tepki gösteriyor bakanın zamanında gelmediğinden dolayı uçak rötar yapıyor, cevap olarak seçimi ak parti kazandı diyor. ne alaka.

327
66
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Sen dua et : "Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanımızı susturamayacaksınız" dememiş. Çünkü ekonomi nasıl diye sorulduğunda da genelde cevabı bu oluyor. Yani konuyla verdiği cevap arasında alaka beklemek büyük hata olur.

yanıt23
yanıt4
ahyed yıldız:

nebati aday yapılmasaydı tahminimce akp birinci turda alırdı, ikinci tura kalmazdı. nebati'nin ülkeye zarardan başka bir katkısı olmamıştır. akpliler bile sevmiyor onu

126
34
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Seçimin tek kazananı..haybeden bakanlık,haybeden vekillik..

106
19
yanıtYanıtla
Muhammet Turhan:

bu bakandan güzel ekonomi bekle

95
11
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Valla uçağın normal saatinde kalkmayıpta herhangi bir vatandaşı bekliyorsa kim olursa olsun ve herhangi bir olumsuz hava koşulu pist koşulu uçak arızası yoksa yani o bekleme işine gerçekten vatandaş sebep oluyorsa her yolcudan tek tek helallik alması lazım..

89
7
yanıtYanıtla
Klm :

Hükümet kanadında o kadar gereksiz varlığı İLE yokluğu fark edilmeyecek adam var ki artık bir gitseniz diyoruz.Futbolcu olsa her maçta kırmızı kart takım ceza alırdı

17
5
yanıtYanıtla
er ak:

ak partinin ozeti.mileet senin yuzunden bekliyoruz diye isyan ediyor beyfendi evet isinize gelirse ye getirip uste cikiyor. devletin gucunu vatandasi ezmek icin kullaniyor.

1
4
yanıtYanıtla
ismail bey :

Asıl orada anarsişter ortalığı karıştırmak istiyor

yanıt0
yanıt0
CİHAN GÜLCE:

Hazımsızlık böyle bir şey işte, patlayın çatlayın bizler ülke için taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz sizler yiyin birbirinizi, Yine ADAM kazandı hahaha...

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title