Haberler

Bakan Bayraktar: İddia Edilen Hususların Hiçbirisinin Kendi Şahsımla Bir İlgisi Yok

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla ilgisi bulunmamaktadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla ilgisi bulunmamaktadır. Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır" dedi.

Bakan Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık'ta gözaltına alınan ve aralarında oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da olduğu kişilerin tamamının, tutuklanmayı gerektirecek unsura rastlanmadığı için serbest bırakıldıklarını belirtti. Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsıyla ilgisi bulunmadığını vurgulayan Bakan Bayraktar şunları kaydetti:

"Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır. Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor hukukun üstünlüğüne ve Masumiyet karinesine özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Oğuz İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title