Haberler

Bağcılar'da evden çaldığı pantolunun ceplerini apartman girişinde boşalttı

Güncelleme:

BAĞCILAR'da bir apartman dairesine giren hırsız, evde bulduğu pantolonu binanın girişine kadar getirip, orada ceplerini boşalttı.

BAĞCILAR'da bir apartman dairesine giren hırsız, evde bulduğu pantolonu binanın girişine kadar getirip, orada ceplerini boşalttı. Pantolonun ceplerini tamamen boşaltan şüpheli, apartmandan çıkarak uzaklaştı.

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde 20 Ağustos Cumartesi saat 06.30 sıralarında bir apartman dairesine giren şüpheli, evde bulduğu pantolonu yanına alıp binanın girişine geldi. Apartmanın içinde pantolonun ceplerini boşaltan hırsız, bulduğu her şeyi aldı. Çaldıklarını kendi ceplerine dolduran şüpheli, pantolonu yere atıp, binadan çıktı. Bir kaç saniye sonra yeniden binaya giren hırsız, pantolonu yerden alıp, merdiven boşluğuna doğru gizledi. Bir kez daha dikkat çekmeyecek şekilde kapıdan çıkarak uzaklaştı. Ev sahibi pantolonunu apartmandan girişinde bulunca, güvenlik kamera kayıtlarını kontrol etti. Hırsızlık, binanın güvenlik kamerası kayıtlarında ortaya çıktı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Selim Mahallesi Bağcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title