Haberler

'Bacak Takımı' 'Ayak Takımı'na Karşı!

Manken Aysun Kayacı'nın 'Dağdaki Çobanla Benim Oyum Eşit Olamaz' Sözlerine Kılıç, 'Bacak Takımı Milli İradeyi Hafife Almaya Kalkmasın' Diyerek Tepki Gösterdi.

Manken Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz" sözlerine AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Bacak takımı milli iradeyi hafife almaya kalkmasın" diyerek tepki gösterdi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan programda söylediği sözler tartışmalara neden olan Manken Aysun Kayacı'ya tepkiler büyüyor. AK Parti'li Suat Kılıç, parti çalışmaları kapsamında geldiği seçim bölgesi Samsun'da, manken Kayacı'ya sert eleştirilerde bulundu. Dile getirilen sözün anlayışını "dört dörtlük bir cehalet örneği" olarak yorumlayan Kılıç, "Milli iradenin ne manaya geldiğini, halkın demokrasi içerisindeki ağırlığının ne olduğunu bilen bir aklın, kafanın milli iradeyi yok sayması, milleti 'ayak takımı' olarak tanımlaması mümkün değildir" dedi.

"Halkın oyuna 'ayak takımı oyu' diyenler, doğrudan bacak takımıdır" diyen Kılıç, "Podyum üzerinde bacaklarıyla olan bir takımdır. Bu sözler, yaklaşımlar ve düşünceler gelirse, bu milletin beyin takımı kalkar ve der ki: Bacak takımı milli iradeyi hafife olmaya kalkmasın. Sermayesi bedeni ve fiziği olanlar, milletin aklını ve sermayesini, oyunu ve reyini hafife almaya kalkmasın" şeklinde konuştu.

Kılıç, milletin iradesini hafife alan bu yaklaşımları son günlerde üzüntüyle izlediklerini de sözlerine ekledi.

(MD-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title