Haberler

Başkasına Ait Olduğu Ortaya Çıkan Çocuğa, Sosyal Hizmetler Himayesine Aldı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programında DNA testi sonuçlarıyla babasının başkası olduğu ortaya çıkan çocuk, Sosyal Hizmetler himayesine alındı.

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Birgül Memiş'in DNA testi sonucu açıklanınca stüdyoda ortalık karışmıştı. Sosyal Hizmetler ise bugün olaya ey koydu.

DNA SONUÇLARI AÇIKLANDI, STÜDYO KARIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak 4 yaşındaki oğlunun kocasından değil sevgilisinden olduğunu söyleyen Birgül Memiş olayında Türkiye'nin beklediği haber geldi. Müge Anlı, dün ekrana gelen bölümde DNA testi sonuçlarını açıklayınca bir anda stüdyo karıştı.

Babasının Başkası Olduğu Ortaya Çıkan Çocuğu, Sosyal Hizmetler Himayesine Aldı

ÇOCUK FARUK AYDIN'IN DEĞİL

Birgül Memiş oğlu Görkem'in ilk eşi Faruk Aydın'dan değil o zamanlar birlikte olduğu sevgilisinden olduğunu savunuyordu. Bunun üzerine DNA testi için Faruk Aydın, oğlunu da alıp İstanbul'a geldi. Müge Anlı, baba ile oğlundan DNA testi için örnek aldırdı ve açıklanan sonuca göre çocuğun Faruk Aydın'dan olmadığı kesinleşti.

SOSYAL HİZMETLER, MİNİK YAVRUYU HİMAYESİNE ALDI

Birgül de DNA testi sonuçlarının açıklanmasından sonra artık oğluna kavuşmak istediğini dile getirdi. Ama olaya Sosyal Hizmetler el koydu ve minik yavruyu himayesine aldı. Sosyal Hizmetler yargının çocuğun kimde kalacağına karar verene kadar, minik yavruya yuva olacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Faruk Aydın Müge Anlı 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (71)

Adınızı Yazın:

Böyle bi kadına nasıl çocuk verilirki birde pişkin pişkin bu çocuk senden değil diyor . Ülkede ahlak yok artık ayıp da yok bu kadın 50 kişiden bebek yapar.

40
1
yanıtYanıtla
aliço:

lütven birileri bu proframları yayından kaldırsın. Bunların para için yapmayacağı şey yok

28
8
yanıtYanıtla
KEL ALİÇO:

niye iyiki var bu programlar batıdan ve medeniyetten uzaklaşıp cehalet içindeki arabı takip etmenin neticesini gösteriyor iyiki varlar

yanıt15
yanıt17
SORUCU:

Soruyorum: Evli iken bu çocuğu başkasından peydahlayan utanmaz kadın nasıl oluyor da ekrana çıkabiliyor? Nasıl çıkartılıyor? Bizi yönetenler bu tür aymazlıklar için ne yapıyorlar?

28
2
yanıtYanıtla
Ali gültekin:

Bütün reytinğ yapmak toplumu aydınlatmak yok bir yasa çıkartmak gerekli pis işleri buzlanmazlar başka işlere yasak getirirler

yanıt4
yanıt1
durali:

bizi yönetenlerin çocukları, avratları seyrretmiyo ki bu programları, niye müdehale etsinlrer ki. . .

yanıt10
yanıt0
adanalı:

yazık yaa. olan günahsız yavruya oldu. bu kadına o çoçuk kesinlikle verilmemeli. .

25
3
yanıtYanıtla
erfwrerfregv:

bu proğram kaldırılsın

17
10
yanıtYanıtla
kayserili:

sakın anneye vermesinler dede ve nine varsa onlara versinler bu kadın bu yavruyu satar babası belli bile değil yazık yavruya

24
2
yanıtYanıtla
Kerem:

Hangi dede nine.Kızları tecavüze uğramış sahip çıkmayıp itelemiş kakalamişlar.Torunlarina mi sahip çıkacaklar.Geç bunları..

yanıt4
yanıt3
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title