Haberler

Babaları Tarafından Öldürülen Çocukların Annesi, Müge Anlı'yı Gözyaşlarına Boğdu

Güncelleme:

Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın annesi Dilek Yardım, konuk olduğu programda anlattıklarıyla Müge Anlı'yı da gözyaşlarına boğdu.

Babaları tarafından katledilen iki çocuğun annesi Dilek Yardım, konuk olduğu programda anlattıklarıyla hem sunucu Müge Anlı'yı hem de ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

KİMSE DESTEK OLMAMIŞ

Türkiye'yi derinden sarsan Bu olayın önüne geçilebileceğini söyleyen anne Dilek Yardım, kimsenin kendisine destek çıkmadığını söyledi.

"BURAYA ÇIKMAMIN TEK SEBEBİ..."

Şiddetin evledikten sonra başladığını söyleyen Yardım "Buraya çıkamamın tek sebebi korkmayın. Ben korkmadım çocuklarımla iki göz odada günlerce kaldım. Ben çocuklarımı hiç bir zaman vermek istemedim. Ama başaramadım, kollayamadım onları. Benim tanıştığımda şiddet eğilimi yoktu. Evlendikten sonra başladı. İlk kızımın doğduğunda aldır diye çok uğraştı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dilek Yardım Müge Anlı Türkiye TV Magazin Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

500

Yorumlar (96)

hak etmişsin.:

bu kadın kim bilir hangi erkeğin canını yaktı da onun bedduasını aldı. böyle bir kocaya düştü. siz siz olun kimsenin bedduasını almayın.

1
29
yanıtYanıtla
ŞİDDETE HAYIR:

Bir insan ne yaparsa yapsın evlatları ile sınanmamalı ve şiddete başvurulmamali hele ki evlatlari canını alsan bu kadar içi yanmazdi!!!!Şu anda o kadının neler hissettiğini bilmiyirsun buradan böyle şeyler yazmayın. .

yanıt2
yanıt0
AYLA:

pırıl pırıl tertemizsiniz gerçekten . işim olmaz şöyle yorumlarla falan ama görünce dayanadım. bu nasıl bi acımasızlık nasıl bir adiliktir ya?! iki tane küçücük çocuğun canına kıyıyorlar sen anası kim bilir naptı diyosun. Kendinize gelin! ne olursa olsun birileri cezasını çeksin diye çocukları mı öldürülmeli? Veya cezasını çeksin diye öldürmeli miyiz? gerçekten saçmalamayın ve acilen doktora gidin. yazıklar olsun. Kesinlikle bu topluma geri kazandırılmalısınız.

yanıt7
yanıt0
ALLAH ISLAH ETSİN...:

Sen nasıl bir beyinsizsin acaba. Nasıl oksijen israfı bir yaratıksın . Ha işte tam senin gibi beyni olmayan , vicdandan bihaber ana babasının 2 saniyelik zevkiyle meydana gelmiş ama hiç yetiştirilmemiş zerre bişey katılmamış insan müsvetteleri yapıyo bunları bak aynaya bak senin gibiler. Hiç tarzım değil şuralara bişey yazmak insanı deli ediyosunuz ya kimbilir hangi serseri yada kadın bozuntususun.

yanıt6
yanıt0
D:

ayıp değil günah kızla erkek arkadaş olamaz namahrem kendinizi yırtsanızda günah

10
19
yanıtYanıtla
Mehmet:

Acısını evinde yaşayıp yasını reyting malzemesi yapmalarına izin vermek zorunda da değil !! Öyle bir durumda soluğu tv kanalında almazdım heralde. . .

2
25
yanıtYanıtla
ayşe:

baksana kadının haline reytingmi düşünyo zaten bitmiş kadın ibret olsun diye anlatyo

yanıt14
yanıt0
çok üzgün:

mehmet bey o bir annenin çaresizliği evladını kaybetmiş ve tebrik ederim ki yinede bir mesaj vermeye çalışıyor. VE O BİR ANNE iki evladının babaları tarafından katledilmiş bir anne ne reytinginden bahsediyorsunuz ki adam zaten yapacağı reytingi yapmış kadına dahada böyle düşünmeniz. erkek olarak kadınları hiç anlamadığınızın kanıtı. o bitmiş bir anne . yaşayan bir ölü olmuş aptalca şeyler yazarak bettua almayın derim.

yanıt3
yanıt0
kemal ertuğral:

bence bu dramda en suçlu bu kadın şeytan gözlü bi baba hem kendi canına kıyacak hem çocuklarının bu babayı bu hale sokan kimmmm. . . .

3
22
yanıtYanıtla
vee:

allah sana izan versin ampül kafa

yanıt7
yanıt1
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title