Haberler

Aydan Şener'den Sinema ve Dizi Yorumu

Sinema ve tiyatro oyuncusu Aydan Şener, dizi oyunculuğunun zor olduğunu belirterek, "Hem de sektörün zorluklarından dolayı zaman zaman bıraksam dediğim oldu, geçtiğim dönem ara verdiğim dönem oldu.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Aydan Şener, dizi oyunculuğunun zor olduğunu belirterek, "Hem de sektörün zorluklarından dolayı zaman zaman bıraksam dediğim oldu, geçtiğim dönem ara verdiğim dönem oldu. İyi bir rol olsun istiyorum bu saatten sonra. Bu konuda da çok talep geliyor, inşallah olacak." dedi.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Sevgilime Göz Kulak Ol" oyunu için kente gelen Şener, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

"Tiyatro Kedi" ile üçüncü çalışması olduğunu belirten Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Fransız Amelie'yi oynuyorum. Amelie, çok fazla hayatı ciddiye almayan, neşeli, eğlenceli, umursamaz biraz havai bir kadın. Onun üzerinden gelişiyor olaylar. Umarız seyircilerimiz iki saat sıkıntılarından uzaklaşıp keyifli zaman geçirsinler istiyoruz. Oyundan sonra genelde olumlu tepkiler alıyoruz." diye konuştu.

Tiyatroda 2008 yılında ilk "Çılgın yenge"yi oynadığını belirten Şener, "Tiyatroyu çok seviyorum. Zaten uzun yıllar çok istiyordum tiyatro yapmayı. İlk oyunumu çok çok sevdim sonra da serüven devam etti." ifadelerini kullandı.

Tüm canlıları seviyorum

Kapris yapmanın hiç kimseye fayda sağlayamayacağını vurgulayan Şener, "Ben de insanlara saygılıyım, bu karşılıklı benim için. İnsanları ve bütün canlıları, herkesin yaptığı işe de saygı duyuyorum. Kimseyi boş yere meşgul etmek, ya da kırmak üzmek istemem çok çekinirim böyle şeylerden. Bunların neticesinde de kaprissiz olarak algılanılıyor olabilirim. Sevdiğim insanlarla çalıştığım zaman her şey yolunda oluyor. Boş kaprisler insanları sadece bıktırır. Öyle düşünüyorum ve yapmamaya çalışıyorum." görüşlerini aktardı.

Şener, tiyatroyu inanılmaz derecede sevdiğini aktararak, şöyle devam etti:

"Tiyatrodan hiç bıkmadım. Bugüne kadar hiç böyle bir şey hissetmedim. Diziler bazen çok yorucu olabiliyor. Çekim şartları gerçekten zor. Hem de sektörün zorluklarından dolayı zaman zaman bıraksam dediğim oldu, geçtiğim dönem ara verdiğim dönem oldu. İyi bir rol olsun istiyorum bu saatten sonra. Bu konuda da çok talep geliyor, inşallah olacak."

Öte yandan, tiyatro oyuncuları Hakan Altıner, Ferdi Akarnur, İsmail Düvenci, Tayfun Yılmaz, Anıl Yülek, M. Sadi Özen ile genç yeteneklerin sahne aldığı oyun, Bilecikliler tarafından çok beğenildi.

Oyunu, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, belediye meclis üyeleri de izledi.

Çok sayıda tiyatro izleyicisi, Aydan Şener ve diğer oyuncularla özçekim yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Şeyh Edebali Aydan Şener Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title