Haberler

Avukat Şahin: 4 Kişi Daha Gözaltına Alındı

Ümraniye'de Ele Geçirilen Patlayıcılara İlişkin Soruşturma Kapsamında Gözaltına Alınan İşçi Partisi Genel Başkanı Perinçek'in Avukatı, Olayla İlgili 4 Kişinin Daha Gözaltına Alındığını İleri Sürdü.

Ümraniye'de ele geçirilen patlayıcılara ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in avukatı Osman Aydın Şahin, olayla ilgili olarak 4 kişinin daha gözaltına alındığını ileri sürdü.

Perinçek'in, Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilmesinin ardından avukatı Osman Aydın Şahin, kendisi hakkında bilgi almak için emniyete geldi.

Çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine Doğu Perinçek ile görüştürülmediğini anlatan Şahin, olaya ilişkin 4 kişinin daha gözaltına alındığını öne sürdü.

Şahin, müvekkili Perinçek ile Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk, eski İÜ Rektörü Prof Dr. Kemal Alemdaroğlu, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serhan Bolluk, Perinçek'in koruması Yusuf Beşerik, iş adamı İbrahim Benli ve gazeteci Adnan Akfırat dışında gözaltına alınan diğer kişilerin ise Yusuf Tuncer, Aydın Gergin, Mahir Çayan Güngör ve Aykut Tokat olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title