Haberler

Avşar Kızı Diva'yı Çok Kızdıracak

Güncelleme:

Hülya Avşar adıyla klasikleşen Hülya Avşar Show bu hafta da dopdoluydu.

Hülya Avşar Show'un bu haftaki konukları; yıllara meydan okuyan güzelliği ile Aydan Şener, hareketli şarkılarıyla bir anda gençlerin sevgilisi haline gelen Berkay, taklit yeteneği ile milyonları güldüren ünlü komedyen Yavuz seçkin ve ekranların sarı şekeri Ece Erken'di.

Gecenin en büyük sürprizi ise başarılı komedyen Yavuz Seçkin'den geldi. "Size bir hediye getirdim" diyen seçkin kutunun içinden Bülent Ersoy'un kuklasını çıkardı. Ersoy'un kuklasını alan Avşar kızı: "elime geçtin, son zamanlarda sana ne oldu bilmiyorum ama iyice duygusallaştın" diyerek Diva'ya gönderme yaptı. Komedyen Yavuz Seçkin'in bir diğer sürprizi ise kendisine ikizi kadar benzeyen kuklasıydı. İkiz kuklasıyla ilk kez canlı yayına çıkan ve kendi taklidimi bir tek ben yaparım diyen Seçkin, kuklasıyla yaptığı ünlü taklitleriyle geceye renk kattı. Avşar kızının kuklayı eline alarak Yavuz seçkin'in ikizini konuşturması stüdyodakileri güldürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title