Haberler

Atilla Taş, İmamoğlu'nun gazetecilerle fotoğrafına ateş püskürdü: Adam sandım, hakkımı helal etmiyorum

Güncelleme:

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz ziyaretinde kendisine eşlik eden gazetecilerle çektirdiği fotoğrafa şarkıcı Attila Taş adeta ateş püskürdü. Paylaşımında İmamoğlu'na hakkını helal etmediğini belirten Taş, "O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ç.. gibi ortada bırakılıyoruz!" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nda Rize, Artvin ve memleketi Trabzon'a ziyaret gerçekleştirdi. Üç şehirde de vatandaşlara hitap edip onlarla bayramlaşan İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteciler ile otobüsünde çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem konusu oldu.

ATİLLA TAŞ FOTOĞRAFA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Pek çok kullanıcı Nagehan Alçı'nın da orada olmasını eleştirirken muhalif kişiliğiyle tanınan şarkıcı Atilla Taş ise söz konusu fotoğrafa adeta ateş püskürdü ve İmamoğlu'na yönelik sert ifadeler kullandı.

Atilla Taş, İmamoğlu'nun otobüsündeki fotoğrafa ateş püskürdü: Adam sandım, hakkımı helal etmiyorum

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Paylaşımında Atilla Taş, "Sizi savunacağız destek vereceğiz, bu düzen değişsin diye, yediğimiz küfrün hakaretin, tehdidin, (ödediğim bedelleri saymıyorum bile!) haddi hesabı yok! Bunun için miydi? Bu devran böyle sürecekse nedendi bu mücadele? Hakkımı helal etmiyorum!" dedi.

"ADAM SANIP ORTADA BIRAKILIYORUZ"

Bir sonraki paylaşımında ise Taş, "O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ç.. gibi ortada bırakılıyoruz!" ifadelerini kullandı.

Atilla Taş, İmamoğlu'nun otobüsündeki fotoğrafa ateş püskürdü: Adam sandım, hakkımı helal etmiyorum

NAGEHAN ALÇI'DAN İMAMOĞLU'NA HAKERET EDENLERE YANIT

Öte yandan Nagehan Alçı ise kendisine hakaret edenlere köşe yazısında yanıt vererek, "Bir gazeteci olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın seyahatine davet edildiğimde elbette kabul ederim. Bu gazeteciliğin bir gereğidir. Bu davete icabet ettiğim için bana ya da bu daveti yaptığı için Sayın Ekrem İmamoğlu'na hakaret edenler Ortadoğulu kabileci kafa yapısına sahip olduklarını kanıtladılar" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı Atilla Taş Haberler

500

Yorumlar (29)

Ramazan Yıldız:

Sen kimsinde halkını helal etmiyorsun.senin ne hakkın olabilir.

103
161
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Atilla hemşerim olur. Dikkate almayın o boş konuşmayı sever kendini adam sanır ama tarsusa gidin sorun anlatsınlar size ??

108
147
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Covid ve pandemi bi 5 sene daha sürer. Herkes boşuna konuşuyor. Trabzon şampiyonası ve gevşetilen tedbirler ayrıca da ramazan bayramı sonrası 10 güne herkes görür. Haricinde yeni varyanttan ülkenin sanırım haberi yok

38
101
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Medeniyet dediğin,tek dişi kalmış canavar. Erdoğan hepinize elini öptürecek,sıraya girin.

54
62
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

Nagehan gibiler devrin adamıdır. Yani kim iktidarsa onun düdüğünü çalar... Bunlardan çok var ülkemde...

57
4
yanıtYanıtla
Ahmet Ayp:

İmamoğlu nereden tutsan tutarsız aday olmayacağım diyor aday gibi davranıyor tam chpye yakışan aday

34
24
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

İmamoğlu sadece tribünlkere oynuyor. Bu adam tamamen Yunan akrabaları için çalışıyor.

32
22
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Evet i.oğlu patladı, şimdi sıra mansur da :)

29
20
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

OSMAN ÇELEBİ BİLİR KİŞİ YİNE BOŞ KONUŞMUŞ

yanıt10
yanıt6
Bilir Kişi:

Yazılanlara cevap veremeyip, bu gibi yaklaşımlarla, boş olduğunuzu fazlası ile kanıtlıyorsunuz :) bu arada osman çelebi kim? :) şimdi ekrem başganınızla yeni yeni otobüsler alın ve yolda kalıp ittirmeye devam edin hadi bakim :)

yanıt11
yanıt5
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title