Haberler

Ata Demirer Bu Kez 'berlin Kaplanı' ile Beyaz Perdede

Senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği 'Berlin Kaplanı' filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan Ata Demirer, filmde hayatını bodyguard'lık yaparak kazanan 'Ayhan Kaplan' isimli bir boksörü canlandırıyor.

-ata DEMİRER "BERLİN KAPLANI" İLE 27 OCAK'TA SİNEMA SEVERLERLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği 'Berlin Kaplanı' filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan Ata Demirer, filmde hayatını bodyguard'lık yaparak kazanan 'Ayhan Kaplan' isimli bir boksörü canlandırıyor. Antrenman görüntülerini filmin kamera arkasına da taşıyan Demirer, film ekibiyle birlikte eğlenceli saatler geçirdi.

BOKS SETİN DIŞINA TAŞTI

Film çekimleri için bir süre Almanya'da bir boks koçuyla birlikte çalışan Demirer, çekimlerden fırsat buldukça spor salonunda ve set dışında boks çalışarak kendisini geliştirdi. Filmde 'Ayhan Kaplan'ın yeğeni 'Fatih' olarak izleyeceğimiz küçük oyuncu Mert Alan ile antrenman yapmayı da ihmal etmeyen Demirer, kamera arkasında ilginç görüntüler sergiledi.

BİNİN ÜZERİNDE ALMAN FİGÜRAN VAR

Ata Demirer, 'Berlin Kaplanı' isimli filmde Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer gibi oyuncularla kamera karşısına geçti. Filmin Berlin'de çekilen sahnelerinde; binin üzerinde Alman figüran ve Almanya'da yaşayan Türk oyuncular da rol aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title