Haberler

Aslan Ailem'de Büyük Sır Açığa Çıkıyor!

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, sıcacık, keyifli, romantik aile komedi dizisi Aslan Ailem'de;

Murat'ın; Burcu ve eski sevgilisi Dilek arasında kalınca yaşayacağı zor anlar, yeni evli çift Pelin ile Umut'un evlerinde baş başa kalmalarına engel olacak misafirleri ve çiftlikte baş gösterecek yeni bir gizemli olayın ardından patlak verecek olan büyük sır ortalığı karıştıracak…

Yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat'ın yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil'in kaleme aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak 20. bölümünde neler olacak:

Murat, Dilek'le görüştüğü için kendisine kızan Burcu'nun gönlünü bir sürprizle almayı başarır. Murat, Dilek'in başındaki bir belayı araştırırken, Burcu'nun ona yardım etmeye kalkışmasıyla ikilinin hayatı tehlikeye girer.

Suzan'ı Fransa'ya yolcu eden Umut ve Pelin ise sonunda evlerinde baş başa kalmışlardır. Ama beklenmeyen bir misafir çiftin bütün planlarını altüst eder.

Bu arada çiftlikte kimsenin çözemediği gizemli bir olay baş gösterir. Burcu'nun bu gizemi ortaya çıkartmak için yaptığı plan, herkesi sarsacak ailevi bir sırrın açığa çıkmasına neden olacaktır.

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Eda Şölenci, Ceren Taşçı, Furkan Kızılay, Levent Özdilek, Mehmet Şeker, Aydan Koptur, Defne Erşen'in rol aldığı 'Aslan Ailem' 4 Mart Pazar ve her Pazar saat 20.00'de TRT1'de!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Tolga Pulat Murat Dilek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title