Haberler

Asfaltlama Çalışması Can Aldı: 3 Ölü

Tem Otoyolu Ümraniye Mevkiinde Asfaltlama Çalışması Nedeniyle Tek Yönden Gidiş -Geliş Olarak Kullanılan Yolda Direksiyon Hakimiyetini Kaybedeb Otomobil Karşı Yönden Gelen Kamyonla Çarpıştı.

TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde asfaltlama çalışması nedeniyle tek yönden gidiş-geliş olarak kullanılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedeb otomobil karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kaza sonucu otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 05.00 sıralarında TEM otoyolu Ümraniye mevkiinde meydana geldi. 22 FL 984 plakalı Renault Clio marka otomobil, TEM Otoyolu Ümraniye mevkii Kavacık istikametinde asfaltlama çalışması nedeniyle tek yönden gidiş geliş olarak kullanılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Yurtiçi Kargo'ya ait 06 AN 5531 plakalı Metin Güven yönetimindeki kamyonla çarpıştı.

 

Kaza sonucu kamyon yol kenarına devrilirken Clio marka otomobil ise bir süre savrulduktan sonra durabildi. Otomobil içerisinde bulunan Baba İsmail İbaş, Oğlu Uğurcan İbaş ile otomobilin sürücüsü Savaş Eren olay yerinde hayatını kaybederken Anne Mediha İbaş ise ağır şekilde yaralandı.

 

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araçtaki ağır yaralı kadın itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu sıkıştığı araçtan kurtarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralanırken kamyonda bulunan Menderes Çizmeci ise kazadan yara almadan kurtuldu.

 

Kamyon sürücüsü yolda asfalt çalışması yapıldığını ikiye bölünen yolda karşı yönden gelen aracın kendi şeridine girdiğini ve kafa kafaya çarpıştıklarını söyledi. Yaralı kamyon sürücüsü Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken ölen kişilerin cesetleri ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title