Haberler

Artvin Belediye Başkanlığını CHP Adayı Bilgehan Erdem Kazandı

Güncelleme:

Artvin Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Bilgehan Erdem, kesin olmayan sonuçlara göre 6 bin 467 oy alarak seçimi kazandı. AK Parti adayı Mehmet Kocatepe ise 6 bin 209 oy aldı. Bilgehan Erdem, Hacettepe Üniversitesi mezunu olup, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak meslek hayatına başlamıştır. Ayrıca boğa güreşleri hakemliği ve boğa yetiştiriciliği de yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Artvin Belediye Başkanlığını CHP adayı Bilgehan Erdem kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Bilgehan Erdem 6 bin 467, AK Parti adayı Mehmet Kocatepe 6 bin 209 oy aldı. (Açılan sandık oranı: yüzde 100 )

Erdem'in öz geçmişi

Bilgehan Erdem, 1971 yılında Artvin'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden 1996'da mezun olan Erdem, Artvin Kazım Karabekir Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak meslek hayatına başladı.

Bir süre amatör ligde basketbol hakemliği de yapan Erdem, Artvin Geleneksel Boğa Güreşlerini Yayma Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Derneğinin kurucuları arasında yer aldı, boğa güreşleri hakemliği ile boğa yetiştiriciliği de yaptı.

CHP'nin adayı Erdem, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Belediye Başkanlığı Mehmet Kocatepe Bilgehan Erdem Bilgehan Erdem AK Parti Artvin Çocuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title