Haberler

Arınç'tan Kelepçeli Gözaltıya Sert Eleştiri

Güncelleme:

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, gözaltına alınan başörtülü kadınlara kelepçe takılmasına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da 'paralel devlet yapılanması' içinde yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan başörtülü kadınlara kelepçe takılması ve olay üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in geçici olarak açığa alınması hakkında açıklama yaptı.

SORUŞTURMA KARARI İÇİN BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Arınç, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin son seçim başarısını hukuksuz uygulamalarla gölgelemek isteyenlere karşı uyanık olunması gerektiğini belirterek Başbakan Ahmet Davutoğlu'na soruşturma açılması konusunda verdiği talimattan dolayı teşekkür etti.

"KAYGILARIMIN NE DENLİ DOĞRU OLDUĞUNA..."

Arınç'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde Manisa'da yapılan bir operasyonda vicdanları yaralayan görüntüler ekranlara yansımış ve kamuoyunda haklı tepkilere yol açmıştır. Daha önce çeşitli vesilelerle, bu tür usulsüz ve hukuksuz uygulamaların yanlış olduğunu ve her ne sebeple olursa olsun, partimizin de ismini ve omurgasını oluşturan adalet kavramından asla taviz verilmemesi gerektiğini ifade etmiştim. Geldiğimiz noktada, daha önce ifade ettiğim kaygılarımın ne denli doğru olduğuna üzülerek şahit oluyoruz.

"SEÇİM BAŞARISINI GÖLGELEMEK İSTEYENLER"

AK Parti'nin son seçim başarısını, hukuksuz uygulamalarla gölgelemek isteyenlere karşı uyanık olunması gerektiğini düşünüyorum. Umuyor ve inanıyorum ki partimiz, bu sinsi planın farkında ve bu oyunu bozacak ferasettedir. Büyük bir infiale yol açan ve masum insanları rencide eden bu olay karşısında, Sayın Başbakanımız'ın soruşturma açılması için talimat vermesi ile emniyet müdürünün görevinden alınması yerindedir ve her türlü takdiri, teşekkürü hak etmektedir. Bu vesile ile Sayın Başbakanımız'a teşekkürlerimi arz ediyor; bundan sonrası için de, masum insanların bu tür hukuksuz uygulamalarla karşılaşmamasını temenni ediyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Bülent Arınç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı?
500

Yorumlar (51)

KIZILTEPELİ:

NE HUKUKU BÜLENT BEY, TÜRKİYEDE ERDOĞANLA EL BİRLİĞİ EDİP HUKUK MU BIRAKTINIZ.

37
8
yanıtYanıtla
KONYA:

BU ÜLKEDE BİR AKP BİRDE KONYALIYA GÜVENME ÖNCE ALLAH DERLER. SIRTINDAN DÖNÜNCE YALLAH DERLER SANA GEREKEN KALLEŞLİĞİ YAPARLAR BUNLARIN MÜSLÜMANLIKLARIDA BÖYLE

18
2
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

KELEPÇELESNİZDE KELEPÇELEMESENİZDE BİR ŞEY FARK ETMİYOR. BU TOPLUMU ÖYLE BİR BÖLDÜNÜZ PARÇALADINIZ Kİ, İÇTEN İÇE KAYNIYOR. UMARIM Kİ YENİ DÖNEMDE BU HATALAR YAPILMAZ BİRLEŞTİRİCİ BİR DİL KULLANILIR DAYATMALARDAN KAÇINILIR.

18
0
yanıtYanıtla
ÇÇ:

GEZİ OLAYLARINI HATIRLA BAKALIM DESTAN YAZAN POLİS NASIL DAVRANDI BU ÜLKENİN EVLATLARINA HİÇ ACIMADAN DÜNYA UNUTMUYCAK BU VAHŞETİ

17
1
yanıtYanıtla
01:

yaptıran siz siniz üzülen siz ziniz iki yüzlü dünya işte. . .

14
3
yanıtYanıtla
akın kurt:

masum olduklarını nereden biliyorsun tosunum

10
6
yanıtYanıtla
88:

HE ARINÇ HE PARELELCİ OLDUĞUN İŞTE BURADA GÖSTERİYON.

4
10
yanıtYanıtla
garip:

başı kapalı ise kelepçe takılamaz acıksa takılabilirmi demek anlamadım takılması gerekiyorsa herkese takılır acığı kapalısı ne farkeder her konuda magdursunuz be

11
3
yanıtYanıtla
Gül:

Evet yaaaaa bende ayni yorumu yazacaktım ağzınıza sağlık arkadaş

yanıt3
yanıt1
HASAN HÜSEYİN GİRİTLİOĞLU:

BAŞI AÇIK OLSA MESELE DEYİLDİ Mİ. SUÇLU SUÇLUDUR. ONLARIN ELİNE FIRSAT GEÇSE DAHA FAZLASINI YAPARLAR. YAPTILAR. KUL HAKKI YİYENLER. . .

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title