Haberler

Antalyaspor'da 3 İmza Birden

Antalyaspor'da 3 imza birden Bonservisi Beşiktaş'ta olan ve ligin ilk yarısında Konyaspor'da şans bulamayan Ömer Şişmanoğlu 1.5 yıllığına kiralandı Tolga YILDIRIM, Antalya-DHA Antalyaspor, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3'üncü ligdeki Barcelona'da forma giyen Kamerunlu 20 yaşındaki Lionel Enguene ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor'da 3 imza birden

Bonservisi Beşiktaş'ta olan ve ligin ilk yarısında Konyaspor'da şans bulamayan Ömer Şişmanoğlu 1.5 yıllığına kiralandı

Tolga YILDIRIM, Antalya-DHA

Antalyaspor, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3'üncü ligdeki Barcelona'da forma giyen Kamerunlu 20 yaşındaki Lionel Enguene ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor yönetimi, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende üç futbolcu ile peşepeşe sözleşme imzaladı. İlk imzayı Ömer Şişmanoğlu ile gerçekleştiren kulüp başkanı Gültekin Gencer, Şişmanoğlu'nun yeniden yuvasına döndüğünü belirtti. 3 sene önce Ömer Şişmanoğlu'nun Antalyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu anlatan Gencer, devre arası transfer döneminde ilk konuştukları futbolcunun Ömer olduğunu dile getirdi. Ömer'in birkaç kulüpten teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini kaydeden Gencer, futbolcudan 'seve seve gelirim' yanıtı almalarının kendilerini sevindirdiğini aktardı.

ÖMER 1.5 YILLIĞINA KİRALIK

Antalyaspor'u tercih ettiği için Ömer'e teşekkür eden Gencer, İkinci yarıda güçlü bir Antalyaspor için elinden geleni yapacaktır. Hepimize hayırlı olsun. 1.5 yıllık kiralık anlaştık. Uzun vadeli düşündük. Önümüzdeki yıl da Antalyaspor'dan başka bir şey düşünmemesi için anlaştık dedi. Başkan Gencer, Motta ve Ömer Şişmanoğlu transferinde kendilerine kolaylık sağlayan Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Ömer Şİşmanoğlu da Antalya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Yuvaya geri döndüğünü kaydeden Ömer, Hem eski hem yeni takım arkadaşlarım var. Onlarla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hep izlerdim Samuel Eto'o'yu onunla aynı sahada olmak aynı formayı giymek beni gururlandırıyor. 1.5 sene burada kiralığım. Kafamda rahatlık olacak. Her sene başka takımlara kiralık gidiyordum. Bence Türkiye'de futbol oynanacak en iyi takımlardan birisi Antalyaspor diye konuştu.

OKTAY ÇOCUĞUYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer ikinci imzayı da Mersun İdman Yurdu'ndan Oktay Delibalta ile gerçekleştirdi. Oktay'ın orta sahaya ofansif ve defansif anlamda katkı koyacağını kaydeden Gencer, Bundan sonra Antalya'nın başarısı için burada. Hayırlı olsun. İnşallah güzel neticelere hep beraber imza atarız. Sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaştık dedi.

Kırmızı beyazlı takımla sözleşme imzalayan Oktay Delibalta ise Antalyaspor'da olduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Oktay, Antalyaspor formasıyla kendisiyle aynı adı taşıyan 6 yaşındaki çocuğuyla fotoğraf çektirdi.

10 MİLYON EURO'YA SERBEST KALMA MADDESİ

Antalyaspor'un imza törenindeki son ismi ise İspanya 3. Lig'deki Barcelona takımında forma giyen Lionel Enguene oldu. Lionel Enguene'nun 8 yıldır Barcelona alt yapısında forma giydiğini ve geleceğin yıldızı olarak anıldığını vurgulayan Gencer, futbolcunun bedelsiz olarak Antalyaspor'a transfer olduğunu belirtti. Lionel Enguere'nin Antalyaspor'a gelmesini transfer başarısı olarak yorumlayan Gencer, Antalyaspor'a değer katacak. 10 milyon Euro serbest kalma bedeli maddesi ile transfer yaptık. Bu güvenini ortaya koyuyor dedi.

'ETO'O İLE AYNI SAHADA OLACAĞIM'

Lionel Enguene de Antalya'ya geldikten sonra Antalyaspor'da kendisini aile ortamında hissettiğini anlattı. Antalya'nın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmak istediğini vurgulayan Enguene, Genç bir oyuncuyum, takım arkadaşlarımdan öğreneceğim şeyler var. Türkiye'de olmaktan mutluyum. Yeni bir kültür ve yeni bir dil öğreneceğim dedi.

Eto'o ile aynı takımda forma giyeceği için mutlu olduğunu dile getiren Lionel Enguene, Eto'o'nun burada olması bana da anlam katıyor. Eto'o'yu çocukluğumda televizyondan izliyordum. Onunla aynı takımda olacağım için mutluyum. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Benim de hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olup bu hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum diye konuştu.

İKİ FUTBOLCU DAHA

Antalyaspor'a 2 futbolcu daha transfer etmek istediklerini kaydeden Gencer, Lionel Enguene'nin Samuel Eto'o'nun önerisiyle transfer edildiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Şişmanoğlu Oktay Delibalta Antalyaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title