Haberler

Antalya Kayganlaşan Yolda 7 Araç Çarpıştı, 1 Otomobil Alev Alev Yandı

Kayganlaşan yolda 7 araç çarpıştı, 1 otomobil alev alev yandıAlparslan ÇINAR-Mehmet ÇINARANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi, bir otomobil ise alev alev yandı.

Kayganlaşan yolda 7 araç çarpıştı, 1 otomobil alev alev yandı

Alparslan ÇINAR-Mehmet ÇINARANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi, bir otomobil ise alev alev yandı.

Muratpaşa İlçesi Dumlupınar Bulvarı Antalyaspor Kavşağı'ndaki kaza, 20.00 sıralarında meydana geldi. Dumlupınar Bulvarı'nda seyir halindeyken kavşağa gelen otomobiller kırmızı ışıkta durdu. İddiaya göre bu sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda Recep Dibekçi yönetimindeki 07 TA 065 kamyonet duramayarak önünde duran Ali Çolak'ın kullandığı 07 DHD 41 plakalı otomobile çarptı. Ali Çolak da Zeynep Ak idaresindeki LPG'li olduğu belirlenen 07 CCC 82 plakalı otomobile çarptı. 7 aracın karıştığı zincirleme kazada, Zeynep Ak idaresindeki otomobilin motor kısmında bir anda duman ve alev yükseldi. Alevler in sardığı otomobilden inen sürücü Ak ve yanındakiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Çevredekiler, bu sırada alev alev yanan otomobili cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Polis ve itfaiyenin çalışmalarının ardından hasarlı araç çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak bulvar yeniden trafiğe açıldı.

Kazaya karışan kamyonet şoförü Recep Dibekçi, 'Ne olduğunu anlamadım. Aracım yüklüydü. Kaydım, ışıkta bekleyenlere çarptım dedi. Bir görgü tanığı ise en arkadan gelen kamyonetin duramayarak öndeki araçlara çarptığını ve en öndeki aracın bir anda alev aldığını anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Dumlupınar Muratpaşa Zeynep Ak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title