Haberler

Beton mikseri otomobili ezdi, anne ve oğlu yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Antalya'da otomobil ile beton pompası aracının çarpışması sonucu sürücü ve annesi yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle kara yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobille beton pompası aracının çarpışması sonucu anne ile oğlu hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ VE ANNESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Özgür Evmez'in (24) kullandığı 07 P 2795 plakalı otomobil, Dirgenler Mahallesi'nde M.S. (24) idaresindeki 07 ZAB 55 plakalı beton pompası olarak kullanılan araca çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ile araçtaki annesi Zehra Evmez (56) yaşamını yitirdi. Olay nedeniyle kara yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Antalya'da otomobil ile beton pompası çarpışması: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hasan Bibilik:

Evet gençler de çalışacak ve evlerine ekmek götürecek lakin bazı meslekler vardır ki sadece evraklarının tam olması ile icra etmek tehlikeli ve sonucu ölümcüldür.tecrübe ve insan psikolojisini idare edebilmesi bir yetidir ve bu tarz faaliyet içeren meslek grupların da bu büyük önem arz ediyor.bir an önce ağır vasıta şöförlerinin hem kanuni hem de özlük hakları olarak hallettikleri saygı önem ve mesleki grup olarak farklı değerlendirilmeli gerekmektedir

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title