Haberler

CHP'de Antalya İl Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Güncelleme:

CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Ergün Kurt, partisinden istifa ettiğini açıklayıp istifaların kendisini ile sınırlı kalmayacağını söyledi.

Chp Antalya İl Başkan Yardımcısı Ergün Kurt, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kurt, istifaların kendisiyle sınırlı kalmayacağını belirtirken, başka bir siyasi partiye katılmalarının ise gündemde olmadığını söyledi.

"DİĞER PARTİLERLE GÖRÜŞME OLMADI"

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ün belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik görüntüsü verdiği gün kendi yönetiminden istifa geldi. Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılarından Ergün Kurt partiden istifa etti. Ergün Kurt, istifalarının 'Başka partiye geçecekler' şeklinde yorumlanmaması gerektiğini belirterek, şu ana kadar diğer siyasi partilerle yapılmış bir görüşmeleri olmadığını belirtti.

"İSTİFALAR DEVAM EDECEK"

Parti içinde yerel seçim süreci ve sonrasına ilişkin temel eleştirilerinin bulunduğunu kaydeden Kurt, eleştirilerinin karşılık bulamaması üzerine bu kararı almak durumunda kaldığını dile getirdi. Kurt, özellikle CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ercan Merthatun üzerinden parti içinde Alevilere dönük bir söylem geliştiğini, bunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Kurt, istifaların kendisiyle sınırlı kalmayacağını, devam edeceğini de sözlerine ekledi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök ise henüz il başkanlığına ulaşan bir istifa olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi DEVRİM KÖK Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ali ali:

gecde olsa dogrusunu yapmisiniz pisman olmazsiniz

13
4
yanıtYanıtla
mersinlee:

mersin ve adanadada istifa bekliyoruz. sosyal demokrat tabanın çok oldugu çukurovada tam bir hayal kırıklığı...

12
2
yanıtYanıtla
bayrak:

çorap söküğü gibi gelirler inşalllahhhh

8
4
yanıtYanıtla
Alicankaraduman_1987@mail.com:

Tebrikler inan bana vatanının sevgisini kazanırsın cok dogru bişey yaptın helal olsun

6
1
yanıtYanıtla
kütahyalı:

aferin sonunda anladınız...

5
1
yanıtYanıtla
bozkurt:

GELİN MHP YE

1
0
yanıtYanıtla
ERGÜN KURT MENFAATİ:

Sen Alevisin ama Alevi Kimliğinden dolayı İstifa ettiğin yalanını ve Aleviliğin değerlerine göre hareket ettiğin zırvasına kimse inanmaz ERGÜN KURT. Sen menfaatin için istifa etmişsindir. ASAT ta ki şirketlerinin devamını sağlaması gerekiyor değil mi. Sen İl başkan yardımcısı olarak Hangi alevi çocuğunu işe aldırdın veya kadroya geçmesi için mücadele ettin. Herkes seni biliyor Ercan MERTHATUN gibi menfaatin rizikoya girmes se sen istifa ederdin ha. Normali seçimden sonra sizin komple istifa etmeniz di. Ama bu sürece kadar uzaması ve bu zamanda olması sizin menfaatinizin her zaman Alevi Felsefesinin önüne geçtiği

1
0
yanıtYanıtla
kabul etmesenizde doğrusu buAdınız Yazın:

chp nin bir halk partisi olmadığını bir gayri müslim partisi olduğunu ilan etmesi gerekir.halk tan uzakta halkçı olunmaz. bu chp Atatürk e sahip çıktığı kadar devrimlerine sahip çıksa idi cemevlerinin açılmasına karşı tavır alırdı.(tekke ve zaviyelerin kapatılması)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title