Haberler

Ankara Saldırısının 22 Gün Önceden Bilindiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ankara katliamıyla ilgili ortaya çıkan yeni belgede, saldırıdan 22 gün önce emniyet birimlerinin IŞİD'in büyük bir eylem yapacağı bilgisine sahip olduğu görülüyor.

Ankara'da 102 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyla ilgili ihmal tartışmaları oprtya çıkan yeni belgeyle alevlendi.

22 GÜN ÖNCE BİLGİ GELDİ

Ortaya çıkan yeni belgede, saldırıdan 22 gün önce istihbarat teşkilatı ve emniyet birimlerinin IŞİD'in büyük bir eylem yapacağı bilgisine sahip olduğu görülüyor.

SURİYE'DEKİ KAMPTA ÖZEL BİR GRUP HAZIRLANDI

Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber'de, FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün'ün yayınladığı belgede, IŞİD'in Suriye'deki eğitim kampında özel bir grup hazırladığı, tüm istihbarat ve Emniyet müdürlüklerinin bu büyük eyleme karşı harekete geçmesinin istendiği görülüyor.

"CANLI BOMBA MİTİNGDE PATLATILACAK"

Birden fazla canlı bombanın büyük bir mitingde veya kalabalık bir ortamda patlatılacağı bilgisinin yer aldığı uyarı yazısından 22 gün sonra Ankara'daki saldırı gerçekleşti.

Söz konusu belge, patlama ile ilgili ihmal tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ercan Gün Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (150)

CelikMobil-IOS:

Oylar Akp ye

61
84
yanıtYanıtla
Akpli:

Oyumuz AKP YE

36
87
yanıtYanıtla
aşiret Mobil-ANDROID:

bizim 300 oyumuz var 300de akpye bu böyle biline

30
85
yanıtYanıtla
Ramo ..bilesin:

Ramo , , nun aşireti HDP . . . looooo ula 300 sinek aşiret . . . bidaha oku bilesen

yanıt1
yanıt0
Marasli:

İnadina akp inadina erdogan

42
67
yanıtYanıtla
İzmirli CumaliMobil-IOS:

HDP HDP HDP

62
36
yanıtYanıtla
akpci kiz:

SONUNA KADAR AKP AKP AKP AKP !!!! BARIS ICIN AKP !!!

26
70
yanıtYanıtla
Dindar:

Akp ti katliyamci barisi bombalatan akptidir

yanıt0
yanıt4
Osman:

Pkk askeri bombalayınca bukadar sesiniz çıkmiyor chp ve hdp !!!

40
55
yanıtYanıtla
TÜRKMEN:

BU AKEPE, LAĞIMDAN BETER.

56
34
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title