Haberler

Ankara Çağrı Merkezi Konferansı'nın Sponsoru Turkcell Global Bilgi

Güncelleme:

Turkcell Global Bilgi Ankara Çağrı Merkezi Konferansı'nın bu sene de ana sponsoru oldu.

Kamu çağrı merkezlerinin gelişimini sağlamak ve istihdam gücünü ortaya koymak amacıyla bu yıl İMİ tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen Ankara Çağrı Merkezleri Konferansı Turkcell Global Bilgi'nin ana sponsorluğunda Ankara Swissotel'de düzenlendi.

Türkiye'nin lider müşteri ilişkileri yönetimi merkezi Turkcell Global Bilgi, sektöre yön veren etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Çağrı merkezi hizmeti sunmak isteyen kuruluşlara rehberlik eden ve 25 Eylül'de Ankara Swissotel'de İMİ tarafından üçüncü düzenlenen Ankara çağrı Merkezi Konferansı'nın ana sponsoru bu sene de Turkcell Global Bilgi oldu. Ana teması "Tüm İletişim Kanallarında Vatandaş Memnuniyeti" olan konferans kamu kurum temsilcilerini ve çağrı merkezi yöneticilerini bir araya getirdi.

Ayrıca konferansla eş zamanlı olarak dış kaynak firmalarından, teknoloji üreticilerine, hizmet verenlerden, kamu kurumlarına kadar sektörü oluşturan tüm unsurları aynı çatı altında buluşturan bir de fuar düzenlendi.

Kamu Konferansı'nın açılış konuşmasını yapan Turklcell Global Bilgi Yurt içi Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın konferansla ilgili şu açıklamaları yaptı; "Turkcell Global Bilgi olarak İMİ tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen ve pazarda söz sahibi olan herkesin bilgi ve deneyimlerini paylaşmasına olanak tanıyan Ankara Çağrı Merkezi Konferansı'nın ana sponsoru olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Günümüzde çağrı merkezi sektörünün kamu alanında önemli bir mesafe kat ettiğini yapılan araştırmalar gösteriyor." dedi. Turkcell Global Bilgi'nin kamu kuruluşlarının vatandaşa verilen hizmetin daha da iyileştirilmesi yönünde gösterdiği gayreti sürekli desteklediklerinin altını çizen Akalın, "Şimdiye kadar kamu alanında yapmış olduğumuz iş birliklerinde yakaladığımız başarıyı ve elde ettiğimiz ödülleri bu alanda yakaladığımız uyumun ve profesyonel hizmet anlayışının önemli bir göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Vatandaş memnuniyetini esas almış bir anlayışla çalışmalarını organize eden kamu kuruluşlarına bu güne kadar sunduğumuz desteği Turkcell Global Bilgi olarak bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz." şeklinde sözlerini sürdürdü.

Vatandaşın tercih ettiği kanaldan hizmet alması ve taleplerin kurum içinde doğru yönlendirilmesi, kamu kuruluşlarının çağrı merkezi hizmetleri, sunulan kamu hizmetinin verimliliğini artırma aşamasında çağrı merkezlerinin etkisi, sektördeki mevcut sorunlar, çözüm önerileri ile geleceğe yönelik beklentilerin konuşulduğu konferansta çeşitli kurumların başarı öykülerine de yer verildi. Ayrıca konferans kapsamında, geçtiğimiz yıldan bu yana sektörün kat ettiği gelişim sürecinin yanı sıra, sektörün istihdama olan katkısı, pazar payı, gelişim potansiyeli ve bu potansiyelin nasıl değerlendirilebileceğine dair öneriler ele alındı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilgi Yurt Swissotel Güncel Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title