Haberler

Etkili sağanağın ardında cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

Keçiören kaya sokak itfaiye su tahliyesi İvedik iş merkezi araçların garajdan çıkarılması Kapalı garajın itfaiye tarafından suların boşaltılması Ankara'da sağanak trafiği felç etti Yenimahalle'de suyla kaplanan yolda mahsur kalan minibüsün yolcuları iş makinesiyle tahliye edildi ANKARA -...

Keçiören kaya sokak itfaiye su tahliyesi

İvedik iş merkezi araçların garajdan çıkarılması

Kapalı garajın itfaiye tarafından suların boşaltılması Ankara'da sağanak trafiği felç etti

Yenimahalle'de suyla kaplanan yolda mahsur kalan minibüsün yolcuları iş makinesiyle tahliye edildi

ANKARA - Ankara'da öğle saatlerinden itibaren aniden bastıran kuvvetli yağış günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Yenimahalle'de suyla kaplanan yolda kalan minibüsün yolcuları iş makinesiyle tahliye edildi.

Başkentte öğle saatlerinden itibaren aniden bastıran kuvvetli yağış nedeniyle bazı yollar yağmur suyuyla doldu. Sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken, bazı dükkan ve evleri su bastı.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) göle dönen yolda kalan minibüsteki yolcular için itfaiyeye haber verildi. Yolcular, iş makinesinin kepçesi ile tek tek minibüsten alınarak tahliye edildi.

Keçiören, Etimesgut, Sincan ve Çankaya'da etkili yağışla beraber caddeler ve sokaklar suyla kaplandı.

Bu arada, yoğun yağış nedeniyle yolda kalan bir otomobilin sürücüsü aracın içinde biriken suyu bardakla tahliye etmeye çalıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ankara'da bugün 38,6 kilogram seviyesine kadar yükselen ve aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış sonucunda Büyükşehir Belediyemize şu ana kadar 401 ihbar ulaşmış olup tüm ihbarlara derhal müdahale edilmiştir. Alt geçitlerde ise bazı yayınların aksine hiçbir sorun yaşanmamıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi 1132 araç ve 2 bin 322 personelden oluşan ekibiyle sahada teyakkuz halinde olup yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Yağış etkisi bildirimleri için Başkent 153 çağrı merkezimiz de tam kapasite ile hizmet vermektir."

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title