Haberler

Anadolu Ajansı 96 Yaşında

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Anadolu Ajansının (AA), Türkiye'deki gazetecilik ve haberciliğin gelişmesine katkı sağladığı gibi dünyanın birçok ülkesinde varlığını sürdürerek de dünya haberciliğinin önemli kaynaklarından biri olmayı başardığını bildirdi.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Anadolu Ajansının (AA), Türkiye'deki gazetecilik ve haberciliğin gelişmesine katkı sağladığı gibi dünyanın birçok ülkesinde varlığını sürdürerek de dünya haberciliğinin önemli kaynaklarından biri olmayı başardığını bildirdi.

Kocatepe, yayınladığı mesajda, dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan AA'nın Milli Mücadele döneminden bu yana, Türk halkının sesi, gözü ve kulağı olduğunu belirtti.

AA'nın bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı haber sunduğunu ifade eden Kocatepe, şunları kaydetti:

"AA, ülkemizdeki gazetecilik ve haberciliğin gelişmesine katkı sağladığı gibi dünyanın birçok ülkesinde varlığını sürdürerek de dünya haberciliğinin önemli kaynaklarından biri olmayı başarmıştır. Bugün, AA, 100. yıl vizyonu çerçevesinde 'Güçlü Türkiye'nin Güçlü Haber Ajansı' olmasının yanı sıra Türkçe dahil 11 dilde yayın yaparak dünyanın en etkin beş haber ajansından biri olma hedefiyle kendini sürekli yenileyerek ve geliştirerek basın meslek ilkeleri doğrultusunda tarafsız, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu düşüncelerle 96'ncı yılında dünyanın en iyi ajanslarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlerken ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren AA'nın 96'ncı kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında her türlü şartta zorlu bir görev üstlenen ve her zaman büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık içerisinde görevlerini yerine getiren başta Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürü Sayın Şenol Kazancı'nın şahsında her kademedeki çalışanını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."

Denizli Valiliği, AA'nın kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Gazi Bulvarı'nda valilik binası yanındaki led panoda kutlama mesajı yayınladı.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Kocatepe Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title